2024.44

nabrU

Moderator
Teraz se poczekasz @Bronek :p

A propos Lightshows: to ja takie robię na Swięta z kolędami i na Nowy Rok. Też mam oglądaczy...

nabrU

Moderator

inter

Pionier e-mobilności
Bardzo fajnie pokazuje obszar z opadami deszczu, z przedziałem czasowym, trzeba kliknąć na mapie ikonę chmur. I inna ciekawa sprawa, temperatura 2 st. i działa w pełni rekuperacja (auto stało całą noc na dworze).

zibizz1

Pionier e-mobilności
I inna ciekawa sprawa, temperatura 2 st. i działa w pełni rekuperacja (auto stało całą noc na dworze).
Moc rekuperacji to wypadkowa SoC i temperatury. Więc gdy mamy malo % to juz przy 3-4 stopniach na baterii może nie świecić sie ikonka ograniczonej rekuperacji a gdy mamy np 80% to potrzeba 7-10 stopni.

inter

Pionier e-mobilności
Moc rekuperacji to wypadkowa SoC i temperatury. Więc gdy mamy malo % to juz przy 3-4 stopniach na baterii może nie świecić sie ikonka ograniczonej rekuperacji a gdy mamy np 80% to potrzeba 7-10 stopni.
Pewnie tak jest, miałem 35%.

Michal

Moderator
Długo nie trzeba było czekać ;) Auto tylko 1900km ode mnie :p

View attachment 22595

P.S. Może to jest metoda zamiast płacenia 'haraczu' Bronkowi lub Michałowi 🤣
Taniej nam 200, niż bilety w dwie strony do UK i nie namęczy się człowiek w samolotach ;)

piotrazz

Posiadacz elektryka
U mnie w TMY wpadła w nocy. 2 pokazy super, już się dzieci i ja wieczoru nie możemy doczekać. Dodanie Apple Watch do auta banalnie proste. Fajne i logiczne ficzery. Chyba jedna z lepszych aktualizacji świątecznych.