Widzę że zawsze dostajemy aktualizacje dokładnie w tym samym czasie.Wpadł 2024.44.25.2 o 1 w nocy. Pobrał 3,4 GB i wysłał 8,1 GB (wysyłał już praktycznie od wieczora).
Ja też wtedyWidzę że zawsze dostajemy aktualizacje dokładnie w tym samym czasie.
Wy tak serio ? Ten light show to kupa straszna.Teraz se poczekasz @Bronek
A propos Lightshows: to ja takie robię na Swięta z kolędami i na Nowy Rok. Też mam oglądaczy...
Wy tak serio ? Ten light show to kupa straszna.
Moc rekuperacji to wypadkowa SoC i temperatury. Więc gdy mamy malo % to juz przy 3-4 stopniach na baterii może nie świecić sie ikonka ograniczonej rekuperacji a gdy mamy np 80% to potrzeba 7-10 stopni.I inna ciekawa sprawa, temperatura 2 st. i działa w pełni rekuperacja (auto stało całą noc na dworze).
Pewnie tak jest, miałem 35%.Moc rekuperacji to wypadkowa SoC i temperatury. Więc gdy mamy malo % to juz przy 3-4 stopniach na baterii może nie świecić sie ikonka ograniczonej rekuperacji a gdy mamy np 80% to potrzeba 7-10 stopni.
Taniej nam 200, niż bilety w dwie strony do UK i nie namęczy się człowiek w samolotachDługo nie trzeba było czekaćAuto tylko 1900km ode mnie
View attachment 22595
P.S. Może to jest metoda zamiast płacenia 'haraczu' Bronkowi lub Michałowi 🤣