Aktualizacje PowerUp

vwir

Pionier e-mobilności
A ja takie pytanie zadam: czemu w zasadzie tak czekasz i domagasz się tych aktualizacji? Pytam, bo od sierpnia mi się nie zainstalowała ani jedna ale szczerze mówiąc to mam to w... głębokim poważaniu. To na czym mi najbardziej zależało już mam i tyle.

miken

Zadomawiam się
A ja takie pytanie zadam: czemu w zasadzie tak czekasz i domagasz się tych aktualizacji? Pytam, bo od sierpnia mi się nie zainstalowała ani jedna ale szczerze mówiąc to mam to w... głębokim poważaniu. To na czym mi najbardziej zależało już mam i tyle.
Nie czekam, oni sami je wciskają... Nie domagam się, ale jak sync drze ryja, że aktualizacja się nie powiodła za kazdym razem jak włączam auto i nie mam możliwości ponownego odpalenia tej aktualizacji, bo samochód sam nie wie co mu się nie zainstalowało a wsparcie mówi, że w przeciagu dwóch tygodni system podejmie kolejną próbę zainstalowania aktualizacji... 2 tygodnie pozniej znowu ten sam tekst... a po kolejnych 2 znowu... to narasta irytacja...

🫠

vwir

Pionier e-mobilności
A dobra, rozumiem. Mój nie drze ryja. Pewnie ma cały czas za niski stan akumulatora 12V, bo jeździ raz w tygodniu i to kilka kilometrów ;) Jest to jakaś opcja - nie ładować akumulatora 12V :D

miken

Zadomawiam się
A dobra, rozumiem. Mój nie drze ryja. Pewnie ma cały czas za niski stan akumulatora 12V, bo jeździ raz w tygodniu i to kilka kilometrów ;) Jest to jakaś opcja - nie ładować akumulatora 12V :D
To niestety nie rozwiązanie problemu, bo oni i tak ci wyślą aktualizację, a zorientujesz się jak coś się wysypie... 😂

...bo miałeś zbyt niski poziom naładowania aku 12V... 😈

Tu masz zdjęcie ekranu mach-e od jednego gościa z niemieckiego forum z wczoraj:

1000062284.jpg

Na nasze: Aktualizacja się nie powiodła, auto trzeba odholować do serwisu... Na dole masz instrukcję jak, go wprowadzić w tryb holowania

😎

mALEK

Pionier e-mobilności
a z ciekawosci, co pokazuje "metoda F12"?
parametry OTA u mnie

1733823412435.png

i status

1733823488031.png

a jezeli szukacie gwarancji do swojego auta ;)

1733824828795.png

to tez jest fajne

1733825069195.png

Attachments

• 1733825049286.png
    1733825049286.png
    77,8 KB · Liczba wyświetleń: 2
Last edited: