Nie czekam, oni sami je wciskają... Nie domagam się, ale jak sync drze ryja, że aktualizacja się nie powiodła za kazdym razem jak włączam auto i nie mam możliwości ponownego odpalenia tej aktualizacji, bo samochód sam nie wie co mu się nie zainstalowało a wsparcie mówi, że w przeciagu dwóch tygodni system podejmie kolejną próbę zainstalowania aktualizacji... 2 tygodnie pozniej znowu ten sam tekst... a po kolejnych 2 znowu... to narasta irytacja...A ja takie pytanie zadam: czemu w zasadzie tak czekasz i domagasz się tych aktualizacji? Pytam, bo od sierpnia mi się nie zainstalowała ani jedna ale szczerze mówiąc to mam to w... głębokim poważaniu. To na czym mi najbardziej zależało już mam i tyle.
To niestety nie rozwiązanie problemu, bo oni i tak ci wyślą aktualizację, a zorientujesz się jak coś się wysypie... 😂A dobra, rozumiem. Mój nie drze ryja. Pewnie ma cały czas za niski stan akumulatora 12V, bo jeździ raz w tygodniu i to kilka kilometrówJest to jakaś opcja - nie ładować akumulatora 12V
![]()