Aktualizacje PowerUp

mind

Zadomawiam się
Sprawdziłem - zniknęło mi w apple mapsach. A to była pierwsza nawigacja (nie licząc fabrycznej) w której to działało. Tyle tylko, że u mnie przestało działać jakoś tak od czapy, bez żadnej aktualizacji w samochodzie. Za to w okolicach aktualizacji iOS-a. Hmmmmm...
Dzięki za sprawdzenie. Przetestowałem to dzisiaj jeszcze przy okazji kilku przejazdów - raz działa, innym razem nie, albo dopiero po dłuższej chwili - nie znalazłem żadnej prawidłowości. Mam iOS 18.1.1, ale właśnie podbijam do 18.2.1 i sprawdzę jutro czy jest jakaś poprawa.

vwir

Pionier e-mobilności
Dzięki za sprawdzenie. Przetestowałem to dzisiaj jeszcze przy okazji kilku przejazdów - raz działa, innym razem nie, albo dopiero po dłuższej chwili - nie znalazłem żadnej prawidłowości. Mam iOS 18.1.1, ale właśnie podbijam do 18.2.1 i sprawdzę jutro czy jest jakaś poprawa.
Jestem na 18.2.1 i u mnie nie działa.

vwir

Pionier e-mobilności
Dostaliście może informacje o akcji 24B60? Dzisiaj dostałem maila. Nie wiem czy to przychodzi OTA, czy muszę jechać do serwisu.

miken

Zadomawiam się
Dostaliście może informacje o akcji 24B60? Dzisiaj dostałem maila. Nie wiem czy to przychodzi OTA, czy muszę jechać do serwisu.
Niestety serwis... Niby mozesz czekać na OTA, ale sam wiesz jak to działa... Kiedyś doleci... Może...

miken

Zadomawiam się
A tak w temacie OTA, to w końcu mi się pobiera 6.14... i już prawie 17GB pociągnęło... 👀

Mam nadzieję, że sync to przeżyje... 🤣

1000065623.png

miken

Zadomawiam się
A po aktualizacji di 6.14 oprócz ładniejszych ikonek, taka niespodzianka...
1000065625.jpg

Samochód widzi dystans do celu, wyznaczony w google maps... 😎

Google maps jeszcze nie widzi zasięgu samochodu, więc nie dodaje ładowarek, ale to jest już w wersji 10.1... czyli już za "chwilę"... 🤪

Łącznie paczka ważyła 17,1GB... 🙃

vwir

Pionier e-mobilności
Ale to było już wcześniej. Ja przynajmniej widziałem. Nie pokazuje strzałek, ale pokazuje pozostały dystans. Przynajmniej na iPhonie tak jest.

Dawid1991

Zadomawiam się
Niestety serwis... Niby mozesz czekać na OTA, ale sam wiesz jak to działa... Kiedyś doleci... Może...
Ja akurat byłem na perforacje lakieru, jak przyszła ta akcja i przy okazji mi ją zrobili.
Ja przez ostatni tydzień dostałem 3 aktualizację:
Dźwięk frunka
Głośniejszy dźwięk frunka😄
I aktualizacje w tle
Może i do mnie dotrze 6.14...