DiTus

Zadomawiam się
Jeśli limit faktycznie będzie 225k, to Tesla dostosuje cennik gdyż nie wierzę że znajdzie się wielu chętnych na dopłatę >30k za kolor.
No tak, ale wtedy może leasing 0.99 się skończy... jestem w tej samej sytuacji...
ja czekam na białą z białym środkiem...
ryzyk fizyk

eimi

Pionier e-mobilności
Jeśli limit faktycznie będzie 225k, to Tesla dostosuje cennik gdyż nie wierzę że znajdzie się wielu chętnych na dopłatę >30k za kolor.
Tak, dostosuje w taki sposób że cena pójdzie w górę i zamiast LR w limicie będzie SR 🤣 Halo, dolar już nie jest po 3.80

tanczmy

Zadomawiam się
No tak, ale wtedy może leasing 0.99 się skończy... jestem w tej samej sytuacji...
ja czekam na białą z białym środkiem...
ryzyk fizyk
Pamiętaj, że programem polecającym możesz tą cenę jeszcze zbić o dodatkowe 2k, jak sobie o nim przypomniałem w piątek to trochę mnie to uspokoiło ;). Rozważam LR AWD z białym wnętrzem.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Celuję w TM3 LR Dual Motor, czarny z białym środkiem. Tak sobie niecnie to wymarzyłem. No i po staremu się łapała a po nowemu się nie łapie. I nie ma z czego odchudzać ani czego dokładać później. Goowno trochę. No i leasing oczywiście.
Piotrze zawsze czarny kolor można osiągnąć nawet taniej oklejaniem :), nic straconego i pójdzie w koszty

Ev3

Pionier e-mobilności
Jeśli będę chciał kupić samochód dziś to na jakich zasadach otrzymam dofinansowanie? Na zasadach starego programu, którego już nie ma
Jeszcze jest, ale nie dla leasingu.

SokolEV

Posiadacz elektryka
Gratki, poszedłeś powyżej 225k? To też mój dylemat ;).
Nie ryzykowałem powyżej 225k. W sumie biały Y też jest ładny :p. Jak podniosą to może będę sobie trochę pluł w brodę, bo celowałem wcześniej w białe wnętrze i inny kolor lakieru, ale w sumie to tylko kolorki. Najbardziej zawiedziona jest i tak żona.