Lidl, Kaufland, Biedronka...

Michal

Moderator
Dodałem, przy czym muszę doszlifować, bo zły link się wysyła. Trzeba wyszukać frazę i podać swój adres email, a jak pojawi się stacja z taką fraza w nazwie to system wyśle email I usunie adres. Sprawdzenie odbywa się raz dziennie.
Jeszcze uwaga - obecnie działa to tak, że jak dodasz frazę wyszukiwania np. "Płońsk", gdzie już teraz są jakieś ładowarki, to przy pierwszym sprawdzaniu dostaniesz powiadomienie, bo system nie sprawdza czy cos się zmieniło, a tylko, czy coś występuje. Może kiedyś dodam możliwość szukania nowych, bo w sumie sam bym chciał powiadomienia na nowo pojawiające się Superchargery.

kubatar

Pionier e-mobilności
Może kiedyś dodam możliwość szukania nowych, bo w sumie sam bym chciał powiadomienia na nowo pojawiające się Superchargery.
Jak chcesz mogę ci wysyłać na emaila info o nowych SuC w Polsce. W tym roku powstalo ich zaledwie dwa a ten drugi i tak rzutem na taśmę 😄

Michal

Moderator
Jak chcesz mogę ci wysyłać na emaila info o nowych SuC w Polsce. W tym roku powstalo ich zaledwie dwa a ten drugi i tak rzutem na taśmę 😄
A wyślesz mi zaraz po otwarciu - tego samego dnia i możliwie najszybciej?

CezaryT

Tesla Model 3 Highland LR
Ja w październiku prowadziłem korespondencję z gościem z Auto Partner (mogę dać namiary na priv, jak ktoś chce pociągnąć temat), który zapewniał że "myślę, że jutro powinna już działać". Ale jak przejeżdżałem wtedy w weekend, to nie działała :). W najbliższym czasie będę przejeżdżał przez Ostrów dopiero w połowie lutego - fajnie by było, gdyby działała.
Poniżej oficjalna aktualizacja informacji o ładowarce przy ul. Wysockiej 46A w Ostrowie Wielkopolskim:

cały czas czekamy na odbiór stacji przez Urząd Dozoru Technicznego – niestety nie możemy na razie udostępniać stacji publicznie, jak również określić dokładnie terminu odbioru stacji.

Jak będzie wszystko gotowe to na pewno pojawi się w aplikacjach ELOCITY oraz PLUGSHARE

Pozdrawiam,

OldSeb

Posiadacz elektryka
Lidl chyba po mału uruchamia ładowarki. Spojrzałem na rejony gdzie czasami się obracam i dzisiaj w aplikacji Elocity pojawiły się ładowarki w Olsztynie i Olsztynku czy Barczewie. Na razie jako wyłączone ale pewnie to kwestia kilku dni.

bragyou

Posiadacz elektryka
Lidl chyba po mału uruchamia ładowarki. Spojrzałem na rejony gdzie czasami się obracam i dzisiaj w aplikacji Elocity pojawiły się ładowarki w Olsztynie i Olsztynku czy Barczewie. Na razie jako wyłączone ale pewnie to kwestia kilku dni.
Byłoby miło. Ja wczoraj dostałem odpowiedź, że nie wiadomo kiedy i już.

Michal

Moderator

Najnowsze dyskusje