Dla mnie przód byłby fajniejszy, gdyby dali światła jak w HL, ten pas świetlny z przodu chwilowo wygląda fajnie ale to się dość szybko zestarzeje, za 3 czy 4 lata będzie powrót do klasycznych świateł. Z tyłu wygląda fajnie, środek okay ale bez klasycznej wajhy do kierunku bym napewno nie kupił, sexy buttons nie są żadną opcją wtedy bo trzeba by mieć je we wszystkich autach. Bateria to było wiadome, że będzie ta sama, to nie jest bmw czy mercedes, że będzie pierdyliard zmian, u Elona najważniejsza jest optymalizacja. No i najważniejsze pytanie, czy to jest bodziec do wymiany z obecnego ygreka na nowego? Dla mnie nie, zmian jest za mało, wygląd dalej dupy nie urywa, za chwilę też się opatrzy. Za mało możliwości konfiguracji żeby się szybko nie opatrzył. Gdyby można było zamówić np. atramentowy lakier, rudo pomarańczowe skóry, kilka rodzajów listew drewnopobnych w środku, itp. Czy to jest bodziec do zamówienia gdy ktoś się wahał? Myślę, że tak, szczególnie jeżeli to ma być jedyne auto. Ciekawe czy będą jakieś problemy wieku dziecięcego, ja obstawiam, że nie. Myślę, że lessons learned po TM3HL zrobiły swoje.