No to dla wielu czekających na konieczny po latach upgrade zasięgu w LR odpowiedź na tytułowe pytanie jest już jasna.No i słabiutko że bateria bez zmian.
Wajhy tylko dla wersji z kierownicą po prawej stronie.Automatycznie podnoszone tylne siedzenia, kamery skierowane do przodu!, WAJCHY kierunkowskazów są, monitor z tylu, oświetlenie ledowe, Wnętrze identyczne jak Highland! Mi się BARDZO podoba. , Moim zdaniem jest drożej ponieważ wcześniej sprawdziłem na Google (ale wiecie jak to jest) i pokazywało wcześniejszą cenę Y AWD 402900 $HK a teraz kosztuje 446993 $HK!View attachment 23653
View attachment 23646View attachment 23647View attachment 23648View attachment 23649
View attachment 23651View attachment 23652
View attachment 23654
View attachment 23655
View attachment 23656
Tm3 Hl też dają „clicky feedback” nie wiem jak to wygląda w cybertrucku![]()
Tesla Officially Unveils the 2025 Model Y - New Turn Signal Stalk, Front Camera, New Color, Light Bars and More
Tesla launches the Refreshed 2025 Model Y in China and the Asia-Pacific, shipping in May. Many improvements, inside and out!www.notateslaapp.com
"The steering wheel buttons are similar to the Cybertruck, which provide “clicky” feedback" - w koncu, w 3 nie czuc co sie klika
Wajhy tylko dla wersji z kierownicą po prawej stronie.