Juniper - czy warto czekać?

ypl

Pionier e-mobilności
Możesz rozwinąć dlaczego BMW iX słabizna? Z testu bąka bardzo zachwalał, no może oprócz zasięgu ale testował wersję 40, 50 powinna być zbliżona zasięgiem do Y.
Jedź do salonu wsiądź do środka, zobacz ile jest miejsca w środku, zobacz rozmiar bagażnika, zobacz jak ogromny to samochód na płycie podłogowej siódemki. Cena dwa razy tyle co model ygrek, bagażnik na oko połowę mniejszy, miejsca w środku podobnie albo mniej niż w ygreku, przewaga technologiczna żadna. Ja już mam za sobą czasy, że płacę za znaczek.

umcus

Pionier e-mobilności
I wersja Quicksilver. Z przodu widać nieco kamerę pod zderzakiem. Ciekawe, jak to będzie wyświetlane. widok z 4 kamer, czy może w końcu poskładają widok 360 (wątpię).1.jpg2.jpg

Grzesiek

Pionier e-mobilności
wygląda lepiej niż stara.
Podniesiono przód, ciekaw jestem czy te 4% zasięgu nie są efektem opon w głównej mierze.
Albo opony to 3% a 1% jakieś tam delikatne niuanse...

inter

Pionier e-mobilności
wygląda lepiej niż stara.
Podniesiono przód, ciekaw jestem czy te 4% zasięgu nie są efektem opon w głównej mierze.
Albo opony to 3% a 1% jakieś tam delikatne niuanse...
Współczynnik oporu powietrza był 0,23 teraz 0,22.

camel

Posiadacz elektryka
Jedź do salonu wsiądź do środka, zobacz ile jest miejsca w środku, zobacz rozmiar bagażnika, zobacz jak ogromny to samochód na płycie podłogowej siódemki. Cena dwa razy tyle co model ygrek, bagażnik na oko połowę mniejszy, miejsca w środku podobnie albo mniej niż w ygreku, przewaga technologiczna żadna. Ja już mam za sobą czasy, że płacę za znaczek.
Byłem widzialem, siedziałem ;) dla mnie spoko. Cena fakt, za znaczek.