Paweł Tesla3 HL
Zadomawiam się
W Chinach no Y już jest w sprzedaży
No nie wiem, ja mam w piątce kamerę w zderzaku i bardzo ładny widok 360 robi plus widzi martwe pole którego by kamera w szybie nie zobaczyła, zresztą w piątce są dwie kamery w szybie i jedna w zderzaku, więc może to dlatego taki bajeczny widok 360 jestSzczerze mówiąc, trochę dziwny pomysł. Kamera za szybą ma niezaprzeczalną zaletę - widzi więcej (wyżej) i wycieraczki czyszczą jej pole widzenia.
Teraz pytanie kiedy to trafi do modelu 3. Dla mnie to jedyna wada Highlanda poza jego rozmiarami.Kierownica po lewej bez przycisków kierunkowskazów więc wajha tez jest:
View attachment 23664
Tesla Vision mi się skojarzyło z jazdą w normalnym ruchu, a nie parkingiem, może błędnie. I właśnie tak myślę, że ta kamera najprędzej jest do parkowania, ale z drugiej strony, znając Elona, który zawsze robi wszystko na opak...No nie wiem, ja mam w piątce kamerę w zderzaku i bardzo ładny widok 360 robi plus widzi martwe pole którego by kamera w szybie nie zobaczyła, zresztą w piątce są dwie kamery w szybie i jedna w zderzaku, więc może to dlatego taki bajeczny widok 360 jest![]()
Sprawdziłem w cybertrucku wygląda to takSzczerze mówiąc, trochę dziwny pomysł. Kamera za szybą ma niezaprzeczalną zaletę - widzi więcej (wyżej) i wycieraczki czyszczą jej pole widzenia.