Juniper - czy warto czekać?

Oliviakrk

Posiadacz elektryka
Tyle, że jak wiele razy było mówione, 3 i Y to dwa całkowicie różne samochody. Ze wszystkimi ich wadami i zaletami. Y to SUV, 3 to mały sedan. Ja czekałem na Y, tylko po to, żeby zobaczyć, jak Elon widzi postęp. Jeśli mam wziąć Teslę, od początku celowałem w 3, cokolwiek by w Y nie wymyślili.

Swoją drogą, jak dla mnie na tylnym zderzaku ewidentnie widać miejsce na hak, tj. wyjmowany kawałek plastiku.
Na mi pasuje i to i to. Po prostu - mogłabym miec i sedana i suva. Bez różnicy..

Paweł M.

Posiadacz elektryka
bez tego pasa świetlnego wyglądałoby zdecydowanie lepiej
ojj, jak dla mnie to zdecydowanie lepiej (y) Bez mi się podoba cała, przód z pasem średni

Ale wygląda to dla mnie 5 rzędna sprawa.
Najważniejsze dla mnie zmiany.
- zawieszenie ma być bardziej komfortowe
- ma być lepiej wyciszona
- wentylowane fotele

czekam aż będzie można się przejechać I sprawdzić na ile to zmiana a nie tylko marketing.

kubatar

Pionier e-mobilności
Zamiast zaklejać, przykrywać demontowac to nie lepiej zrobić opcję wyłączenia tego? Myslicie ze softwerowo nie bedzie można tego zaprogramować? To przecież gadzet ktory nie ma wplywu na bezpieczeństwo.

Przemmo

Posiadacz elektryka
Jeśli nie kupujesz za gotówkę, płacisz odsetki. Obecnie trudno jest zrobić więcej w bezpieczny sposób niż wynosi koszt kredytu/leasingu, za wyjątkiem promocyjnej stawki 1% na starego Y.
Jasne?

A jeśli używasz swojej gotówki, to nie tracisz odsetek od kapitału?

Podpowiem: zwykła lokata 200 tys. na 5% z roczną kapitalizacją to po 4 latach dodatkowo 43 tys. z odsetek.