Greenway - Świąteczne info

JM&JM

Posiadacz elektryka
…. Co jeszcze wymyślisz aby usprawiedliwić januszowanie ?
Rozumiem że z obrzydzeniem patrzysz na wszelkie dostępne promocje na rynku i honorowo je odrzucasz z wyższością spoglądając na tych co korzystają…

Ja korzystam i dodatkowe 40 kWh w Greenway traktowałem jako miły dodatek do ładowanych i opłacanych u nich co miesiąc od 100 do 300 kWh i uważam, że sam Greenway nie miał z tym problemu widząc na moim koncie dwa aktywne kody i dodatkowo proponując i realizując letnią promocję 10 kWh gratis za każde doładowane w miesiącu 100 kWh

Widziałeś w zacytowanym tekście aby było napisane ze możesz uzyskać nawet 107 zł miesięcznie korzyści ?

komunikat jest jasny
Szanowny STMS,

nie chodzi o to co jest w GW, zresztą napisałem, że jestem przeciwko oszukiwaniu.
Napisałem tylko, że wypominasz innym matematykę i logikę, a sam popełniłeś błąd logiczny. To co opisałeś jest opisem do spójnika ALBO - to jest wykluczająca alternatywa, LUB - nie wykluczająca alternatywa, która oznacza że gdy minimum jedna strona daje prawdę, to wyrażenie daje prawdę.

Nic więcej.

inna bajka, że regulamin GW też jest dziurawy, z jednej strony jest "miesiąc kalendarzowy" a z drugiej strony BOK wymaga 30 dni (kto ogarnia trochę w terminy prawnicze, zna różnice) :)

STMS

Pionier e-mobilności
Szanowny STMS,

nie chodzi o to co jest w GW, zresztą napisałem, że jestem przeciwko oszukiwaniu.
Napisałem tylko, że wypominasz innym matematykę i logikę, a sam popełniłeś błąd logiczny. To co opisałeś jest opisem do spójnika ALBO - to jest wykluczająca alternatywa, LUB - nie wykluczająca alternatywa, która oznacza że gdy minimum jedna strona daje prawdę, to wyrażenie daje prawdę.

tak masz rację ale dalsza część jednoznacznie pokazuje intencje programu i maksymalne korzyści dla użytkownika

STMS

Pionier e-mobilności
Rozumiem że z obrzydzeniem patrzysz na wszelkie dostępne promocje na rynku i honorowo je odrzucasz z wyższością spoglądając na tych co korzystają…

Ja korzystam i dodatkowe 40 kWh w Greenway traktowałem jako miły dodatek do ładowanych i opłacanych u nich co miesiąc od 100 do 300 kWh i uważam, że sam Greenway nie miał z tym problemu widząc na moim koncie dwa aktywne kody i dodatkowo proponując i realizując letnią promocję 10 kWh gratis za każde doładowane w miesiącu 100 kWh

tak z obrzydzeniem patrzę na to jak ktoś oszukuje i kradnie w "białych rękawiczkach" nawet te 47 zł miesięcznie

brzydzę się takimi ludźmi gdzie jasno jest napisane, że miałeś osiągnąć max 60 zł korzyści ale januszowałeś i ukradłeś dodatkowe 47 ...

nabrU

Moderator
Dla ostudzenia emocji zamykam wątek na tydzień