Greenway - Świąteczne info

JM&JM

Posiadacz elektryka
należał się jeden - przeczytaj regulamin albo 15 albo 25 jak masz abo GW ale widać Janusze biznesu zawsze potrafią ... pamiętam wątek gdzie ktoś się zastanawiał czy dodatkowe 15 kWh na nowe konto zadziała ... to teraz wszyscy przez to cierpią

Przez takich Januszy co kradli 15 kWh właśnie zamknęli ten program
Ponieważ obrażasz ludzi i sugerujesz im kradzież a jednocześnie wielokrotnie powołujesz się na regulamin, to poproszę o wskazanie w Regulaminie Kodów Rabatowych Greenway w którym miejscu tego regulaminu wyczytałeś, że należał się jeden kod dla klubowicza EV Klub w wersji premium?
EV Klub udostępniał dla każdego klubowicza premium dwa kody i każdy z nich w danym okresie obowiązywania można było aktywować czyli użyć tylko jeden raz.

Last edited:

JM&JM

Posiadacz elektryka
i jeszcze link do artykułu zachęcającego do opłacenia wersji premium członkostwa w EV Klub

Dzięki benefitom EV Klub Polska możesz zaoszczędzić nawet kilkaset złotych rocznie

"...możliwe jest skorzystanie m.in. zdarmowych 15 lub 25 kilowatogodzin miesięcznie do wykorzystania w sieci GreenWay Polska, zyskując odpowiednio ok. 47 i 60 zł (wyliczenia na podstawie abonamentów Energia STANDARD i Energia PLUS)."

W mojej opinii aby zyskać 47 lub 60 zł miesięcznie, to należało skorzystać z obu kuponów, gdyż np. benefit darmowych 25 kWH nie pozwalał na uzyskanie deklarowanej przez Prezesa Klubu kwoty np. Energia Plus 60 zł deklarowane /1,75 stawka AC=34 kWh lub dla 47/1.95 za AC w Standard = min. 24 kWH

Last edited:

STMS

Pionier e-mobilności
i jeszcze link do artykułu zachęcającego do opłacenia wersji premium członkostwa w EV Klub

Dzięki benefitom EV Klub Polska możesz zaoszczędzić nawet kilkaset złotych rocznie

"...możliwe jest skorzystanie m.in. zdarmowych 15 lub 25 kilowatogodzin miesięcznie do wykorzystania w sieci GreenWay Polska, zyskując odpowiednio ok. 47 i 60 zł (wyliczenia na podstawie abonamentów Energia STANDARD i Energia PLUS)."

W mojej opinii aby zyskać 47 lub 60 zł miesięcznie, to należało skorzystać z obu kuponów, gdyż np. benefit darmowych 25 kWH nie pozwalał na uzyskanie deklarowanej przez Prezesa Klubu kwoty np. Energia Plus 60 zł deklarowane /1,75 stawka AC=34 kWh lub dla 47/1.95 za AC w Standard = min. 24 kWH

po pierwsze już w pierwszym zdaniu zacytowanym masz słowo LUB a nie I ... ja wiem, że logika to ciężki temat ...

15 x 3,15 dla standard daje 47,15 zł
25 x 2,4 dla Plus daje 60 zł

widzę, że z matematyką też na bakier ... tak się kończy januszowanie ... 🤪

JM&JM

Posiadacz elektryka
a jaki wynik daje matematyka dla stawek AC?

STMS

Pionier e-mobilności
a jaki wynik daje matematyka dla stawek AC?

A co mają stawki AC do wyliczenia maksymalnych korzyści ?

znasz słowo „NAWET” …?

…. Co jeszcze wymyślisz aby usprawiedliwić januszowanie ?

po pierwsze już w pierwszym zdaniu zacytowanym masz słowo LUB a nie I ... ja wiem, że logika to ciężki temat ...

15 x 3,15 dla standard daje 47,15 zł
25 x 2,4 dla Plus daje 60 zł

bez urazy i w ogóle, ale LUB daje logiczną prawdę gdy:
1 x 1
1 x 0
0 x 1

daje fałsz gdy 0 x 0, co wprost znaczy że "i" zawiera się w "lub".

ale nie popieram co do zasady "oszukiwania", natomiast bardzo no cool było "na bakier z matematyką" gdy sam dałeś zły argument ;)

Slavekk_

Posiadacz elektryka
A ten znowu swoje...
No jest lub bo nie można było skorzystać z obu kodów jednocześnie. Ale nijak z tego nie wynika, że nie można z jednego po drugim.
Na koncie GW pokazywało się darmowe 40/40 kW. Po zużyciu 15 pokazywało 25/40. Zawsze były widoczne dostępne darmowe. Chcesz powiedzieć, że wykorzystanie tego co GW wskazuje mi jako dostępne to oszustwo?
Chyba się z ch... na łby pomieniałeś...

nabrU

Moderator
Panowie, trzymajmy poziom dyskusji, bo jak nie to ktoś może pójść na tydzień przymusowego odpoczynku :cautious:

STMS

Pionier e-mobilności
bez urazy i w ogóle, ale LUB daje logiczną prawdę gdy:
1 x 1
1 x 0
0 x 1

daje fałsz gdy 0 x 0, co wprost znaczy że "i" zawiera się w "lub".

ale nie popieram co do zasady "oszukiwania", natomiast bardzo no cool było "na bakier z matematyką" gdy sam dałeś zły argument ;)

Widziałeś w zacytowanym tekście aby było napisane ze możesz uzyskać nawet 107 zł miesięcznie korzyści ?

komunikat jest jasny

STMS

Pionier e-mobilności
A ten znowu swoje...
No jest lub bo nie można było skorzystać z obu kodów jednocześnie. Ale nijak z tego nie wynika, że nie można z jednego po drugim.
Na koncie GW pokazywało się darmowe 40/40 kW. Po zużyciu 15 pokazywało 25/40. Zawsze były widoczne dostępne darmowe. Chcesz powiedzieć, że wykorzystanie tego co GW wskazuje mi jako dostępne to oszustwo?
Chyba się z ch... na łby pomieniałeś...
Ładnie się nam pan przedstawil …

to ze była luka w oprogramowaniu nie znaczy ze takie zamierzenie było
widać GW uznalo ze taniej nie dawać kodów niz załatać lukę w oprogramowaniu w stosunku do założonej promocji

poza tym to miało zachęcić do zakupu abo czyli jednokrotna zmiana abo jest w długim terminie na rękę GW

ale nie korzystanie z 2 kont GW dla jednego abo EV KLUB
a tym bardziej mieszanie abo na tym samym koncie w tą i drugą stronę aby mieć 40 kWh więcej niż raz

te 2 przypadki to jawne januszowanie !