krzyss
Pionier e-mobilności
Oddawaj watek o EV Klubie ! Niedobry moderatorze 😛😂😁Długo się zastanawiałem jak to zrozumieć![]()
Last edited:
Oddawaj watek o EV Klubie ! Niedobry moderatorze 😛😂😁Długo się zastanawiałem jak to zrozumieć![]()
Liczę, że przez unifikację produkcji 3 z Y, kierownica i manetka z Junipera wskoczą do 3.
W Polsce? Sprawdzałem przed chwilą, jest nadal stary model.Umknął tutaj post, że można już sobie zamówić Y Junipera, niestety tylko RWD (nie LR RWD), bo pokazuje się odbiór na maj.
Oddawaj watek o EV Klubie ! Nie dobry moderatorze 😛😂😁
Tez sie zgadzam z tym co napisales. Tesla byla dziwna na swoj sposob ale jak soe przyzwyczailes do ekranu to jezdzila jak zwykle auto.Na 99% tak będzie.
Np. w Niemczech Model 3 HL nie sprzedaje się praktycznie wcale, jakieś pojedyncze egzemplarze tu i tam; rok wcześniej poprzednia 3 sprzedawała się dużo lepiej.
Problemy nie wynikają raczej z generalnego odwrotu do Tesli (bo MY dalej w czołówkach sprzedaży), ani od tego, że M3HL jest gorszym autem - obiektywnie jest lepszy w wielu miejscach. To moja teoria, ale sądzę że klient po prostu nie chce tych kretyńskich kierunkowskazów na kierownicy. I te guziki znikną, żeby ratować model...
Wstyd to krasc 😛 ja ułomny jestemW przyszłym tygodniu.
A niedobry to się pisze razem. Wstyd żeby Cię emigrant uczył polskiego
![]()
Np. w Niemczech Model 3 HL nie sprzedaje się praktycznie wcale, jakieś pojedyncze egzemplarze tu i tam; rok wcześniej poprzednia 3 sprzedawała się dużo lepiej.
Brak dofinansowania od końca 2023 roku, to główna przyczyna.Na 99% tak będzie.
Problemy nie wynikają raczej z generalnego odwrotu do Tesli (bo MY dalej w czołówkach sprzedaży), ani od tego, że M3HL jest gorszym autem - obiektywnie jest lepszy w wielu miejscach. To moja teoria, ale sądzę że klient po prostu nie chce tych kretyńskich kierunkowskazów na kierownicy. I te guziki znikną, żeby ratować model...