jest już OTA z 25.1Cześć
Zauważyłem wczoraj nową paczkę map oznaczoną symbolem 11.24. Rozmiar paczki to niecałe 30GB
Tak, tak też zauważyłem - dzięki. A tak przy okazji - strasznie mnie śmieszy jak nawigacja akcentuje nazwy ulic. To jest dość zabawnejest już OTA z 25.1
to jest chyba polski syntezator mowy kiedys pod marką expressivo.Tak, tak też zauważyłem - dzięki. A tak przy okazji - strasznie mnie śmieszy jak nawigacja akcentuje nazwy ulic. To jest dość zabawne![]()
Oj to słabo. Myślałem, że to wada translacji na polski lecz jeśli to oryginalnie polski produkt...to jest chyba polski syntezator mowy kiedys pod marką expressivo.
Oj to słabo. Myślałem, że to wada translacji na polski lecz jeśli to oryginalnie polski produkt...
No coś jest na rzeczy. Jeżdżąc po Łodzi i okolicach właściwie poddałem się jeśli chodzi o tę fabryczną nawigację. Trasy, mówiąc oględnie, nie należą do optymalnych. Problemem, który tu już opisywałem, jest też to nawigacja prowadziła mnie po ulicach które od dłuższego czasu są zamknięte.coś warte te mapy? ogólnie nie używam nigdy tych VW bo pokazywały ekstremalnie idiotyczne trasy zawszejedyny plus to migająca listwa po oknem, ale na boga prowadziły przez podwórka albo zygzakiem (dosłownie)
Patrzyłem w ubiegłym tygodniu - były te 25.1cały czas mam wersję mapy 25.1.
dostał ktoś nowsze?