Mapy 11.24 do pobrania

pszemeq

Zadomawiam się
Cześć
Zauważyłem wczoraj nową paczkę map oznaczoną symbolem 11.24. Rozmiar paczki to niecałe 30GB

cezbar

ID.4 Pro 128kW/77kWh 2023
Tak, tak też zauważyłem - dzięki. A tak przy okazji - strasznie mnie śmieszy jak nawigacja akcentuje nazwy ulic. To jest dość zabawne :)
to jest chyba polski syntezator mowy kiedys pod marką expressivo.

cezbar

ID.4 Pro 128kW/77kWh 2023
Oj to słabo. Myślałem, że to wada translacji na polski lecz jeśli to oryginalnie polski produkt...
tu można sprawdzić i mam wrażenie że to jest ten soft
expresivo to.byla jakas wcześniejszą wersją.
później kupil ich amazon to teraz wygląda że inne koncerny kupują ta usługę dla swoich zastosowań.

planzero

Fachowiec
coś warte te mapy? ogólnie nie używam nigdy tych VW bo pokazywały ekstremalnie idiotyczne trasy zawsze :) jedyny plus to migająca listwa po oknem, ale na boga prowadziły przez podwórka albo zygzakiem (dosłownie)

pszemeq

Zadomawiam się
coś warte te mapy? ogólnie nie używam nigdy tych VW bo pokazywały ekstremalnie idiotyczne trasy zawsze :) jedyny plus to migająca listwa po oknem, ale na boga prowadziły przez podwórka albo zygzakiem (dosłownie)
No coś jest na rzeczy. Jeżdżąc po Łodzi i okolicach właściwie poddałem się jeśli chodzi o tę fabryczną nawigację. Trasy, mówiąc oględnie, nie należą do optymalnych. Problemem, który tu już opisywałem, jest też to nawigacja prowadziła mnie po ulicach które od dłuższego czasu są zamknięte.
Szkoda ale co zrobić

Najnowsze dyskusje