Juniper - czy warto czekać?

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
Co jest "OFICJALNE" nie musi się przekładać na realia . Co widać Trump wyroki itp , Musk ingerencja , PIS złodziejstwo czy AFD jak w latach 30tych ..... . A ulica ich wybiera, bo obiecują i jednak dają...czytaj dzielą się łupami.
niestety takie są realia ale co dziwne nie jest to cecha tylko naszych czasów, pozwolę sobie na cytat:
"Zło, które jest na świecie, prawie zawsze pochodzi z ignorancji, a dobre intencje mogą wyrządzić tyle samo szkody, co złośliwość, jeśli brakuje im zrozumienia."
Albert Camus

Bronek

Pionier e-mobilności
Ad HUD, dla mnie to upierdliwosc psująca wzrok a raczej postrzeganie otoczenia za szybą. Ale to sprawa indywidualna .
Przyczepilem swój stary duży smartfon do rogu ekranu i on jest jak w Trójce lekko w prawo ale wyżej.
Pokazuje sexy, więc prędkość i Yanosika , kierunki , hamowanie i martwą strefę.
Na ten ekran w X za yoke , tak upragniony przez wielu prawie wcale nie patrzę .
Czyli prawo skos jest OK . Nie za wysoko w sam raz .
Czyli poniwnie sie potwierdza iż w Tm3 i Y jest to wg mnie optymalne rozwiązanie.
Gdyby tylko można było edytować bardziej ten ekran i jego elemnty , byloby super

tempFileForShare_20241025-195559_copy_1023x534.jpg

Bronek

Pionier e-mobilności
Brakuje tylko abym jechał w okularach 3D.
To dla s3xy i Yanosika (uratował mi tylek wielokrotnie),, nie lubie wyciągać smartfona z kieszeni . A często go nie biorę (zegarek LTE i pilot).
Mam folda a to jest klocek
Ten ekran na wprost to dla podniesienia rangi auta i do auto parkowania

UseYbrain

Posiadacz elektryka
IMG_3125.png