Juniper - czy warto czekać?

umcus

Pionier e-mobilności
a już zapłacili za dziadka ze strony mojej matki, ktory pracował w fabryce u niemca? Nie? To pomysl o idei folksdojcza.
Nie znam tego konkretnego dziadka, tym bardziej nie wiem co miał w portfelu on czy też jego zstępni. Prawdę mówiąc, średnio mnie interesuje mnie czy ktoś zapłacił za dziadka czy też nie. Tak czy siak, HUD w ID7, mimo że nie był robiony przez dziadka ze strony twojej matki, jest całkiem zacny.

ELuk

Pionier e-mobilności
a co się stało, że nie czekasz na Juniper? i z jakich powodów samoładująca się hybryda? Elon cię rozczarował czy okres przejściowy?
Bo BEV - TM3 już mam, i na razie nie planuje zmieniać, (chyba ze wyjdzie z baterią 90 😉),
a szukałem czegoś większego z jakościowym środkiem, nie diesla, no i mercedes niestety ostatnio mi nie podchodzi, choć wybór robiłem między GLC, GLE i właśnie RX.
No i nigdy lexusa nie miałem…

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
Bo BEV - TM3 już mam, i na razie nie planuje zmieniać, (chyba ze wyjdzie z baterią 90 😉),
a szukałem czegoś większego z jakościowym środkiem, nie diesla, no i mercedes niestety ostatnio mi nie podchodzi, choć wybór robiłem między GLC, GLE i właśnie RX.
świetny wybór aczkolwiek będziesz tęsknił za minimalizmem deski rozdzielczej Tesli

Eljal

Fachowiec
Nie znam tego konkretnego dziadka, tym bardziej nie wiem co miał w portfelu on czy też jego zstępni. Prawdę mówiąc, średnio mnie interesuje mnie czy ktoś zapłacił za dziadka czy też nie. Tak czy siak, HUD w ID7, mimo że nie był robiony przez dziadka ze strony twojej matki, jest całkiem zacny.
Smieszki są fajne jak nie posłuchasz opowieści starszych ludzi, którzy trochę przeżyli w swoim życiu. A brak szacunku do swoich przodków, szczególnie do ich cierpienia uważam za brak kultury osobistej i głupotę. Pytałem sie o hud do tesli, bo to forum teslowe, więc twoje wstawki o id7 traktuję jak zwykłą kryptoreklamę osoby opłaconej lub cytując lenina: ‚pożytecznego idiotę’. Niniejszym: spadaj.

JM&JM

Posiadacz elektryka
właśnie RX.
Będzie Pan Zadowolony 😊 Żona smiga poprzednimi modelem NX i jest mega zadowolona i nie daje się przekonać do zmiany. Dobre wyciszenie, komfort no i świetne materiały wykończeniowe w RX i dodatkowo legendarna niezawodność

umcus

Pionier e-mobilności
Smieszki są fajne jak nie posłuchasz opowieści starszych ludzi, którzy trochę przeżyli w swoim życiu. A brak szacunku do swoich przodków, szczególnie do ich cierpienia uważam za brak kultury osobistej i głupotę. Pytałem sie o hud do tesli, bo to forum teslowe, więc twoje wstawki o id7 traktuję jak zwykłą kryptoreklamę osoby opłaconej lub cytując lenina: ‚pożytecznego idiotę’. Niniejszym: spadaj.
Jak masz okres albo piłeś, nie pisz na forum. Bo później przykro czytać takie posty. eot.

Bronek

Pionier e-mobilności
Juniper - czy warto czekać?
Warto było, moim zdaniem
Tyle na 304 stronie wątku mogę napisać .
Wniosek z opisu i zdjęć
Czy to się potwierdzi ? Jak nic nie spieprzyli z tego co było, to tak .
Za kilka miesięcy się okaże w relacjach.

Grzesiek

Pionier e-mobilności
Warto było, moim zdaniem
Tyle z opisu i zdjęć
ja dodam od siebie. Polubiłem czekać :eek:! Więc czekam dalej na większy zasięg.
W między czasie rekompensuje sobie innymi 4 kołowymi czaso umilaczami dla żony.

viallos

Pionier e-mobilności
Warto było, moim zdaniem
Wniosek z opisu i zdjęć
A ja uważam że nie warto.

Wygląda jak chińczyk i nie ma absolutnie nic przełomowego co by mnie skłoniło żeby zmienić aktualnego Y.
Jak bym czekał do teraz to raczej bym się skusił na starą wersję z jakimiś rabatami i super finansowaniem.

krzyss

Pionier e-mobilności
Ciekaw jestem twojej opinii. Ja z nowymi lexami mam problem. Podobaja mi sie wizualnie, podoba mi sie jakosc w srodku, lubie ich fotele, ale nie lubie jak te auta sie prowadza oraz uwazam ze w tej klasie powinny dawac wiecej komfortu.
Ciekawe jaka bedzie twoja opinia.

Last edited: