Juniper - czy warto czekać?

krzyss

Pionier e-mobilności
Proponuje zmienić nazwę pod forum - bo brakuje mi tylko przepisu na ciasto w tym wątku..
Probowales serniczka na biszkoptach ? :)

Grzesiek

Pionier e-mobilności
Probowales serniczka na biszkoptach ? :)
Idąc tym tropem, postuluje aby dodali wygaszacz ekranu jako piekarnik w którym piecze się serniczek na biszkoptach. I ja na to czekam całym żołądkiem!

Jaceq

Pionier e-mobilności
Warto było, moim zdaniem
Tyle na 304 stronie wątku mogę napisać .
Wniosek z opisu i zdjęć
Czy to się potwierdzi ? Jak nic nie spieprzyli z tego co było, to tak .
Za kilka miesięcy się okaże w relacjach.
Mam podobne zdanie. Poprawili już i tak bardzo dobre auto. Dodali wszystko, co dostał Highland plus elektrycznie kładziona/podnoszona kanapa, plus kamerka w zderzaku. Nie tak mało jak na facelifting. Widać, że słuchają opinii użytkowników bo zostawili kierunkowskazy. Co do wyglądu to co kto lubi. Jak dla mnie nie wygląda to źle.. Trzeba zobaczyć na żywo.

CyanAppl16

Posiadacz elektryka
Mam podobne zdanie. Poprawili już i tak bardzo dobre auto. Dodali wszystko, co dostał Highland plus elektrycznie kładziona/podnoszona kanapa, plus kamerka w zderzaku. Nie tak mało jak na facelifting. Widać, że słuchają opinii użytkowników bo zostawili kierunkowskazy. Co do wyglądu to co kto lubi. Jak dla mnie nie wygląda to źle.. Trzeba zobaczyć na żywo.
Tyle ze z tym to trzeba bedzie pewnie czekac co najmniej do marca.

Ja chyba jestem Azjatą albo Chińczykiem, bo mi się podoba :) Nie rozumiem tego mówienia, że to celowanie w chińskie gusty...

Last edited:

Jaceq

Pionier e-mobilności
Ja jestem umysł ścisły.. Mnie się podobają kształty, które już raz widziałem ;-)

Bronek

Pionier e-mobilności
A ja uważam że nie warto.

Wygląda jak chińczyk i nie ma absolutnie nic przełomowego co by mnie skłoniło żeby zmienić aktualnego Y.
Jak bym czekał do teraz to raczej bym się skusił na starą wersję z jakimiś rabatami i super finansowaniem.
No właśnie. Kryterium ceny jako główne , zawsze wygra , ale zawsze jakimś to będzie kosztem.

Tym razem moim zdaniem dosyć sporym , podobnie było Tm3.
Nie chodzi o zmianę Y na YJ a o samo czekanie i mniej o rabaty itp.
Forsa prawdopodobnie to teraz będzie dopiero bardzo na topie. Pojawią się chyba oferty tych co chcą zmienić Old Y ? , dla samej zmiany . Nowych/"starych" Ygreków z placu " nie śmiganych" też szybko ubędzie.