Probowales serniczka na biszkoptach ?Proponuje zmienić nazwę pod forum - bo brakuje mi tylko przepisu na ciasto w tym wątku..
Idąc tym tropem, postuluje aby dodali wygaszacz ekranu jako piekarnik w którym piecze się serniczek na biszkoptach. I ja na to czekam całym żołądkiem!Probowales serniczka na biszkoptach ?![]()
Mam podobne zdanie. Poprawili już i tak bardzo dobre auto. Dodali wszystko, co dostał Highland plus elektrycznie kładziona/podnoszona kanapa, plus kamerka w zderzaku. Nie tak mało jak na facelifting. Widać, że słuchają opinii użytkowników bo zostawili kierunkowskazy. Co do wyglądu to co kto lubi. Jak dla mnie nie wygląda to źle.. Trzeba zobaczyć na żywo.Warto było, moim zdaniem
Tyle na 304 stronie wątku mogę napisać .
Wniosek z opisu i zdjęć
Czy to się potwierdzi ? Jak nic nie spieprzyli z tego co było, to tak .
Za kilka miesięcy się okaże w relacjach.
Tyle ze z tym to trzeba bedzie pewnie czekac co najmniej do marca.Mam podobne zdanie. Poprawili już i tak bardzo dobre auto. Dodali wszystko, co dostał Highland plus elektrycznie kładziona/podnoszona kanapa, plus kamerka w zderzaku. Nie tak mało jak na facelifting. Widać, że słuchają opinii użytkowników bo zostawili kierunkowskazy. Co do wyglądu to co kto lubi. Jak dla mnie nie wygląda to źle.. Trzeba zobaczyć na żywo.
No właśnie. Kryterium ceny jako główne , zawsze wygra , ale zawsze jakimś to będzie kosztem.A ja uważam że nie warto.
Wygląda jak chińczyk i nie ma absolutnie nic przełomowego co by mnie skłoniło żeby zmienić aktualnego Y.
Jak bym czekał do teraz to raczej bym się skusił na starą wersję z jakimiś rabatami i super finansowaniem.
No i ten zasięg na jednym sikaniu!Będzie Pan Zadowolony 😊 Żona smiga poprzednimi modelem NX i jest mega zadowolona i nie daje się przekonać do zmiany. Dobre wyciszenie, komfort no i świetne materiały wykończeniowe w RX i dodatkowo legendarna niezawodność
Ciasto na pierogi może być?Proponuje zmienić nazwę pod forum - bo brakuje mi tylko przepisu na ciasto w tym wątku..
a w temacie serniczka - z rodzynkami czy bez?Probowales serniczka na biszkoptach ?![]()