acceptcookies
Tesla Model Y LR AWD 2024
Mi też dzisiaj w nocy wpadło 2024.45.32.1
Też miałem takie wrażenie. Pomyślałem, że jestem prostym człowiekiem i mam mało miejsc w które jeżdżę.A zauważyliście że Tesla bardzo trafnie przewiduje gdzie chcecie jechać? Ja sobie ustawiam czasem nawet bardzo bliskie cele żeby sprawdzić czy nie ma korka albo którędy o danej porze będzie najszybciej. I zauważyłem od paru tygodni że prawie zawsze jak klikam pole tekstowe to na samej górze mam miejsce do którego chce jechać.
nie ma to związku z kalendarzemOd dawna , chyba to ma tez związek z kalendarzem .
tak, dokładnie pamięta o której, kiedy i jak często wybieramy dane miejsce będąc np. w pracy lub domu.l lub innej lokalizacji.lokalizacją i jej historią wybieranych miejsc w danym w czasie. Dotyczy np. pracy ale i też miejsc szukanych i odwiedzanych np w niektóre stale dni tygodnia i pory doby.
tak, mam.A masz udostępnione w telefonie dostęp do sms
To nie wiem 😉. Nie pamiętam czy trzeba zezwolić na coś w ustawieniach w samej Tesli. Nie mam teraz jak sprawdzić.tak, mam.
rozumiem że u Ciebie widać w Tesli wiadomości z tel?To nie wiem 😉. Nie pamiętam czy trzeba zezwolić na coś w ustawieniach w samej Tesli. Nie mam teraz jak sprawdzić.