A co to ma do rzeczy? Jak mogą filtrować po wartościach liczbowych 'X' (moc), to mogli by też filtrować po wartościach liczbowych 'Y' (cena).A ile ładowarek obejmuje obsługą?
A co to ma do rzeczy? Jak mogą filtrować po wartościach liczbowych 'X' (moc), to mogli by też filtrować po wartościach liczbowych 'Y' (cena).A ile ładowarek obejmuje obsługą?
A co z tego, że cena jest zmienna? W danej chwili w swojej bazie danych mają przypisaną jakąś cenę, i po tej cenie mogą filtrować. A to, że w bazie danych cena się zmienia od czasu do czasu, to nie ma nic do rzeczy.Tyle że moc to wartość stała, a cena zmienna i takie np. Ionity ma inną cenę w PL i inną w np. FR. Łatwiej też pewnie to zrobić dla Elocity z mniejszą ilością ładowarek (tylko w Polsce?) niż z prawie milionem na świecie (głównie w Europie). Ale przyznaję - opcja by się przydała.
NieŁatwiej też pewnie to zrobić dla Elocity z mniejszą ilością ładowarek (tylko w Polsce?) niż z prawie milionem na świecie
A mogłaby ich zainteresować. Bo teraz rzadko ładuję przez Electroverse. A jakbym mógł filtrować po cenach, to pewnie ładowałbym przez nich więcej (i by więcej zarobili na prowizji).Po prostu Electroverse pewnie dostaje procent od każdej transakcji od oryginalnego operatora, więc taka funkcja nie jest w ich interesie![]()
Wydaje mi się, że filtrowanie po cenie używałoby dużo klientów, nie tylko jaPodejrzewam, że nie jesteś reprezentatywnym klientem i tyle. Mają dane gdzie, kto i jak dużo ładuje, a nam to się tylko wydaje że coś wiemy. Ja tam nie narzekam, bo abo nie ma, karta jest za darmo...mam u nich 8% zniżki jako abonent i oferują 'plunge pricing' w UK. Referrali też trochę mam, więc cena jakby mniej mnie interesujezwłaszcza, że to moja 'awaryjna' karta (bo free SuC rulezzz)