S
Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27
Gość
nie faszysta tak tylko heil zrobił bo jest biedny i ma autyzma jak coś nie tak to Musk faszysta winny
nie faszysta tak tylko heil zrobił bo jest biedny i ma autyzma jak coś nie tak to Musk faszysta winny
Jak patrzeć z takim nastawieniem to strach rękę podnieść na znak pozdrowienia, bo zaraz cię nazista zrobią 😳🤣nie faszysta tak tylko heil zrobił bo jest biedny i ma autyzm![]()
Czuję się wywołany: ja piszę o brakach w prowadzeniu HL w stosunku do mego modelu, auto jest bardziej gumowate i mniej pewnie się prowadzi niż przed-lift.Zastanawiam się co macie w garażach, że tesla to nie jest dla Was świetnie prowadzący się i emocjonujący samochód. Coolerowi highland wydaje się tapczanem, a jeździ samochodem, który zawstydza komfortem hydrocitroena (miałem okazję jeździć w tym samym czasie sienną i c5 z hydroactive 3), HL to przy siennie taczka nie tapczan.
Tylko że on to mówił, gdy jeździł uszkodzonym samochodem (bez przedniego silnika który uległ awarii) po krętych drogach.W 3 jest podobnie od 140km/h, jeszcze ok, ale już czuć, że nie jedzie stabilnie. To jest słabe jak na duzego sedana.
Było o tym w "na prąd po Polsce", właściciel ma 3 prywatnie, wcześniej jeździł na gokartach, też mówi, że szału nie ma w prowadzeniu
a pamiętasz jakie miałeś temperatury na zewnątrz?Wczoraj niestety warunki już prawie wiosenne a nie zimowe
wg tessie średnio 6,2 stopnia Ca pamiętasz jakie miałeś temperatury na zewnątrz?
to fajny wynik przy takiej temperaturzewg tessie średnio 6,2 stopnia C
ja i tak mam poczucie że mam za duże zużycie w aucie w porównaniu do innychto fajny wynik przy takiej temperaturze
hehe, nie wiem jak to trzeba "jeździć" żeby mieć niższe, trzeba mieć dużo czasu to pewne i może "popsute" autoja i tak mam poczucie że mam za duże zużycie w aucie w porównaniu do innych