Przeczytałem ok 35 postów z powyższych linków i nie uzyskałem jednoznacznej odpowiedzi na moje pytanie , dlatego zdecydowałem się zapytać.Witaj. Sugeruję najpierw przeczytać to:
[Instrukcja i zasady] Jak zacząć przygodę z naszym forum
Zacznij od przeczytania tego wpisu - Tobie i innym użytkownikom forum będzie łatwiej się dogadać. Na forum obowiązują zasady takie jak w społeczeństwie zachowuj się kulturalnie; nie zmieniaj tematu; nie marnuj czasu swojego i innych wpisami bez wartości; jeśli chcesz tutaj reklamować swoje...forum.elektrowoz.pl
A potem użyć funkcji 'Szukaj' albo nawet ręcznego przeglądania wątków wstecz w tym dziale, bo to już było:
Pełen rok z Teslą Highland 3 RWD - wrażenia i zużycie
Przedwczoraj minął równo rok jak odebrałem swoją tesle 3 RWD. To był jeden z pierwszych highladów odebranych w Polsce. Przez ten rok zrobiłem równo 20 tys km. Średnie zużycie według tesli to 15.4kwh/100km. Przebiegi w każdym okresie roku dość podobne trochę więcej latem bo doszły nieduże wyjazdy...forum.elektrowoz.pl
Średnie zużycie energii - jak to u was jest?
Naczytalem się przed zakupem o zurzyciu 16, 17kw a u mnie srednia z 3tys km to ok 20kw/100km. T3p. Kola 20. Jak to u was jest, A moze u mnie utrzymuje sie efekt łał, jesli cos jezdzi tak szybko to nie nalezy temu przeszkadzać ;)forum.elektrowoz.pl
Gość chyba z elektrody xdPrzeczytałem ok 35 postów z powyższych linków i nie uzyskałem jednoznacznej odpowiedzi na moje pytanie , dlatego zdecydowałem się zapytać.
Przepraszam moderatora za nie subordynację i proszę o skasowanie mojego posta z szacownego forum.
pozdrawiam
Takiej nie znajdziesz. Gdzie użytkowników tesli trzech, tam 10 opiniiPrzeczytałem ok 35 postów z powyższych linków i nie uzyskałem jednoznacznej odpowiedzi na moje pytanie , dlatego zdecydowałem się zapytać.
Nie dramatyzuj. On tak zawsze. To chyba AI, nie przejmuj sięPrzepraszam moderatora za nie subordynację i proszę o skasowanie mojego posta z szacownego forum.