Tesla Model 3 RWD Higland realny zasięg

Zuziek

Zadomawiam się
Jakie macie realne zasięgi latem i zimą przy szybkości 120km/h autostrada oraz do około 90km/h bocznymi drogami?
pozdrawiam

nabrU

Moderator
Witaj. Sugeruję najpierw przeczytać to:

A potem użyć funkcji 'Szukaj' albo nawet ręcznego przeglądania wątków wstecz w tym dziale, bo to już było:

Zuziek

Zadomawiam się
Witaj. Sugeruję najpierw przeczytać to:

A potem użyć funkcji 'Szukaj' albo nawet ręcznego przeglądania wątków wstecz w tym dziale, bo to już było:

Przeczytałem ok 35 postów z powyższych linków i nie uzyskałem jednoznacznej odpowiedzi na moje pytanie , dlatego zdecydowałem się zapytać.
Przepraszam moderatora za nie subordynację i proszę o skasowanie mojego posta z szacownego forum.
pozdrawiam

umcus

Pionier e-mobilności
Przeczytałem ok 35 postów z powyższych linków i nie uzyskałem jednoznacznej odpowiedzi na moje pytanie , dlatego zdecydowałem się zapytać.
Takiej nie znajdziesz. Gdzie użytkowników tesli trzech, tam 10 opinii ;)
Przepraszam moderatora za nie subordynację i proszę o skasowanie mojego posta z szacownego forum.
Nie dramatyzuj. On tak zawsze. To chyba AI, nie przejmuj się ;)

nabrU

Moderator
Że 'Artificial' i jeszcze 'Intelligence' - do czego to doszło :ROFLMAO:

nabrU

Moderator
A już chciałem kupić teslę z polecenia moderatora😉

Spoczko, nie cukruj bo ja na to łasy nie jestem ;). Wolna wola, polecam kolegę @cooler, bo musi mieć na ciągłe naprawy swojej Tesli :ROFLMAO:

KrzysztofFly

Moderator
Spoczko, nie cukruj bo ja na to łasy nie jestem ;). Wolna wola, polecam kolegę @cooler, bo musi mieć na ciągłe naprawy swojej Tesli :ROFLMAO:
W sumie teraz chyba można tą wirtualną kasę z refferali wydać na serwis, jednak @cooler aż tak się chyba ostatnio ta jego Tesla nie psuje ;).