Suc Rumia

kamilthusz

Posiadacz elektryka
Może i superchargery są śmiesznie małe i nie dają rady obsłużyć wystarczającej liczby pojazdów, ale za to jest ich mało więc i tak niezbyt da się opierać na nich podróż. No idealnie

umcus

Pionier e-mobilności
Tak obiektywnie patrząc, w Warszawie powinny być minimum 2 normalne lokalizacje SuC (bo ten na Belwederskiej to normalny z pewnością nie jest ;) ). I pewnie po wybudowaniu tego planowanego na Al. Krakowskiej będzie tam spory ruch i pewnie jakby zrobili kolejny na północy Warszawy, np. w okolicach Makro czy Auchan w Łomiankach, to z pewnością byłby oblężony.

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Tak obiektywnie patrząc, w Warszawie powinny być minimum 2 normalne lokalizacje SuC (bo ten na Belwederskiej to normalny z pewnością nie jest ;) ). I pewnie po wybudowaniu tego planowanego na Al. Krakowskiej będzie tam spory ruch i pewnie jakby zrobili kolejny na północy Warszawy, np. w okolicach Makro czy Auchan w Łomiankach, to z pewnością byłby oblężony.
W Galerii Młociny najlepiej, już greenaway tam się zadomowił, obok jest zajezdnia więc dostęp do dużej ilości prądu powinien być :-D.

umcus

Pionier e-mobilności
W Galerii Młociny najlepiej, już greenaway tam się zadomowił, obok jest zajezdnia więc dostęp do dużej ilości prądu powinien być :-D.
Eeeee... Może niekoniecznie ;) Odkąd pamiętam, tam zawsze straszne korki były, a teraz to już w ogóle czaskoski jakieś cyrki robi ;)

umcus

Pionier e-mobilności
No może. Ja ilekroć mam tamtędy jechać, to trafiam na światła i prosty przejazd z Kasprowicza do galerii trwa 5 minut. Nadal uważam, że najlepsza lokalizacja to Auchan Łomianki - no i Tesla lubi się z Auchan najwyraźniej.

qb4hkm

Pionier e-mobilności
No może. Ja ilekroć mam tamtędy jechać, to trafiam na światła i prosty przejazd z Kasprowicza do galerii trwa 5 minut. Nadal uważam, że najlepsza lokalizacja to Auchan Łomianki - no i Tesla lubi się z Auchan najwyraźniej.
Może strzelę sobie w stopę ale, ale zdradzę kilka myków jak się robi tam w okolicy gęsto. Jak jedziesz od Kasprowicza, to skręcaj w Przy Agorze, potem Wrzeciono, Balcerzaka, Nocznickiego, Zgrupowania AK Kampinos. 2 opcja to na rondzie przy metrze jedziesz w LEWO, potem w prawo w kierunku wielopoziomowego p+r i dalej już wiadomo. 3 opcja to po skręcie w Marii Wittek jak jest lewoskręt zawalony w kierunku Galerii, to dajesz w prawo do Nocznickiego i tam szybka zawrotka ;-D. 4 opcji nie testowałem po uruchomieniu sygnalizacji ale można pojechać właśnie tam Nocznickiego, Książąt Mazowieckich do zgrupowania AK>