micmisio

Zadomawiam się
A co z takim wyposażeniem można kupić w lepszej cenie? Np. Citroen eC3 w najwyższej wersji wyposażenia, to wg cennika koszt 137 400 zł (a i tak wyposażenie jest słabsze niż w Insterze i bateria ma mniejszą pojemność).
Tyle to za wersję aircross. Zwykły max z pakietem zimowym jest poniżej 130, mniej niz 500 brutto w wynajmie. No i jest 5 osobowy a hrumdaj 4 os.

vwir

Pionier e-mobilności
No i ponownie się upewniliśmy żadnych egzotycznych ładowarek . Niby szybka i w pobliżu coś można zjeść ale naładował tylko trochę kW niby że auto przerwało ale ponowna próba skutkowała informacją o problemie z kartą a infolinia to porażka bo będąc pierwszym w kolejce się nie doczekałem.
Zaraz obok masz biedrę z ichnią ładowarką. Drogo, ale działa. W sumie ciekawe miejsce, bo wręcz zatrzęsienie ładowarek jak na nasze warunki. Trzech operatorów niemalże obok siebie.

consigliero

Pionier e-mobilności
Zaraz obok masz biedrę z ichnią ładowarką. Drogo, ale działa. W sumie ciekawe miejsce, bo wręcz zatrzęsienie ładowarek jak na nasze warunki. Trzech operatorów niemalże obok siebie.
W sumie nie poszukiwałem specjalnie i gdyby nie coś do zjedzenia to byśmy wylądowali na Orlenie bo tych prędkości powyżej 100 to w zimie nigdy nie zobaczyłem a Orlen ma 50 i moje auto w zimie weźmie to prawie 50. Co do samego auta które było głównym tematem naszej wycieczki, to widać że jest parcie na sprzedaż. Pan w salonie przez telefon robił wszystko aby zachęcić do kupna tego modelu. Rozmowa z nami jak już mu się udało rozmowę zakończyć, to w pierwszych słowach padło 40000 PLN które zyskamy. Na naszą ripostę że nie mamy możliwości pan zmniejszył nam rabat 😎 do 18500 zezłomował nam auto którego nie mamy. Wrażenia takie sobie, bo nasze auto ma opinię dziadowsko wykończonego, to jestem ciekaw jak ten samochód będzie wyglądał po roku. Z przodu miejsce jest ok ale te przełączniki, dźwigienki w stylu rzekłbym odpustowym. Wnętrze było ciemne a myślę że jasne byłoby lepsze.

Ev3

Pionier e-mobilności
Tyle to za wersję aircross. Zwykły max z pakietem zimowym jest poniżej 130, mniej niz 500 brutto w wynajmie. No i jest 5 osobowy
Ale w sensie że w malutkie auto klasy A i B chcesz upakowywać 5 osób?
Próbowałeś tak kiedyś jechać?
To raczej argument z kategorii "katalog wariior".

Last edited:

kruszon

Zadomawiam się
Tak szczerze mówiąc to znam wiele większych od Instera samochodów w których jazda z tyłu na środku jest delikatnie mówiąc mało komfortowa. Przynajmniej producent mówi konsumentowi wprost że tym autem w pięciu "chłopa" to jeździło nie będzie i basta.
Nie jest ideałem jak zresztą każde auto. Wybieramy sobie samochody wg potrzeb.
Czy ktoś coś wie kiedy można będzie się przymierzyć do Renault 5e w salonie w polsce??
A może ktoś już siedział w R5 z tyłu na środku i pochwali się występującym tam komfortem ;)
No na pewno w tym segmencie coś się zaczyna dziać. Więc to na plus dla nas klientów.
Insert ma głęboki schowek pod podłogą bagażnika to się tam najmłodsze dziecko wsadzi w razie w.....:ROFLMAO:
To żart był oczywiście , żart!!!!! żeby mnie zaraz jakieś służby nie szukały 😐