vwir
Pionier e-mobilności
Ale w sensie że zwróci się w porównaniu do cen u konkurencji?Przy częstszych trasach abonament za 30zł, który potrafi się zwrócić w jednym ładowaniu (40kWh).
Ale w sensie że zwróci się w porównaniu do cen u konkurencji?Przy częstszych trasach abonament za 30zł, który potrafi się zwrócić w jednym ładowaniu (40kWh).
GW u mnie rzadko ale orlen i inni non stop, myślałem że to wina mojego telefonumnie za kazdym razem wyloguje jak chce skorzystac z aplikacji, to jest niesamowite ze zarowno greenway jak i appka orlenu nie umieja utrzymac sesji dluzej niz miesiac
Jakby dorzucili do tego pakiet "darmowych" kwh jak na Słowacji to by było spoko. Z kodami EV Klubu jeszcze jakoś mi się sens abonamentu GW spinał, a tak to nie bardzo, no ale to sprawa lokalizacji. U mnie w tym samym centrum handlowym gdzie często bywam oprócz GW jest elocity po 1,60(i o dziwo tłumów brak, ale to świeża ładowarka, nie ma w EIPA nawet).Każdy orze, jak może.
Nie masz kart stałego klienta? Darmowa, mizerne korzyści, płatna to większe korzyści.
Dobrze, że jest i jest możliwość tańszego zakupu. 3,15zł za kWh to już bardzo droga jazda, zwłaszcza w zimie.
40kWh to na miesiąc nie jest tak dużo. Dla niektórych mniej niż połowa jednego ładowania.
Widziałem już kilometrowe kolejki pod stacjami paliw z większymi promocjami, więc praktyki są różne.
Właśnie za 3 dni planuję traskę 2x350km. Po drodze mam GW, Orlena i od biedy do ekoena mógłbym zajechać. Najbardziej po drodze Orlen, a przy okazji miejsce gdzie można coś zjeść. No ciekawe co wybiorę - Orlen za 2,02PLN/kWh czy GW za 3,15PLN/kWh. No nie wiem, baaardzo trudny wybór... W sumie może wolę zapłacić GW abonament 30PLN i wtedy już będę mógł zapłacić 2,40 na GW zamiast 2,02 u tych zdzierców na Orlenie. Tak - to jest myśl!Każdy orze, jak może.
Nie masz kart stałego klienta? Darmowa, mizerne korzyści, płatna to większe korzyści.
Dobrze, że jest i jest możliwość tańszego zakupu. 3,15zł za kWh to już bardzo droga jazda, zwłaszcza w zimie.
40kWh to na miesiąc nie jest tak dużo. Dla niektórych mniej niż połowa jednego ładowania.
Widziałem już kilometrowe kolejki pod stacjami paliw z większymi promocjami, więc praktyki są różne.
O ile zadziała to Orlen ;-D Promocję zrobili przyzwoitą. BTW, 2,17 raczej? Bo chyba nie będziesz w trasie kiblował na 50'tce?Właśnie za 3 dni planuję traskę 2x350km. Po drodze mam GW, Orlena i od biedy do ekoena mógłbym zajechać. Najbardziej po drodze Orlen, a przy okazji miejsce gdzie można coś zjeść. No ciekawe co wybiorę - Orlen za 2,02PLN/kWh czy GW za 3,15PLN/kWh. No nie wiem, baaardzo trudny wybór... W sumie może wolę zapłacić GW abonament 30PLN i wtedy już będę mógł zapłacić 2,40 na GW zamiast 2,02 u tych zdzierców na Orlenie. Tak - to jest myśl!