p0li
Pionier e-mobilności
w .de jest cos takiego - niestety nie obejmuje .pl ani malych/lokalnych operatorow w .deCzekam na agregator cen, wybierasz punkt i pokazuje Ci stawki przez różnych pośredników. Kwestia czasu i ktoś to napisze 🙃
w .de jest cos takiego - niestety nie obejmuje .pl ani malych/lokalnych operatorow w .deCzekam na agregator cen, wybierasz punkt i pokazuje Ci stawki przez różnych pośredników. Kwestia czasu i ktoś to napisze 🙃
No przecież jest na całą Europę - Chargepricew .de jest cos takiego - niestety nie obejmuje .pl ani malych/lokalnych operatorow w .de
ja myslalem o inej apce - LadefuchsNo przecież jest na całą Europę - Chargeprice
Wiadomo.Jezu. A nie można tak po prostu naładować się i jechać? Przecież to jak ICE, ile wrzucisz, tyle wciągnie.
Mnie jeszcze nigdy nie wylogowało.GW u mnie rzadko ale orlen i inni non stop, myślałem że to wina mojego telefonu
Proszę mi tu poznaniaków nie obrażać 😂Najczęściej tak właśnie robię. Ale gdy ostatnio na niesamowicie szybkiej ładowarce 50kW od GW przekroczyłem 200PLN za pojedyncze ładowanie to coś w mnie pękło. Za identyczną ilość kWh na Orlenie zapłaciłbym jakieś 130PLN. Nie należę do Poznaniaków liczących każdy grosz, ale też nie lubię być dymanym na kasę. Bo tak to trzeba ująć - GW potrzebował podkręcić wyniki finansowe przed sprzedażą firmy to podkręcili.
Ale wiesz jak powstał drut miedziany? Poznaniak z Krakusem wyrywali sobie groszakaProszę mi tu poznaniaków nie obrażać 😂
Jak już to musiałby to być drut mosiężnyAle wiesz jak powstał drut miedziany? Poznaniak z Krakusem wyrywali sobie groszaka![]()
To zależy co skrywałyby te majtki ...Wolałbyś żonę, która za te same majtki zapłaci 200 PLN czy 130? Będziesz ją chwalił gdy zapłaci więcej?