ChargepriceCzekam na agregator cen, wybierasz punkt i pokazuje Ci stawki przez różnych pośredników. Kwestia czasu i ktoś to napisze 🙃
ChargepriceCzekam na agregator cen, wybierasz punkt i pokazuje Ci stawki przez różnych pośredników. Kwestia czasu i ktoś to napisze 🙃
Policzcie sobie jak wam wychodzi 1kwh przy abonamencie, czy na pewno 2,1 lub 2,4
Nie tylko letnio/feryjnych, poprzednia promocja była na święta. Ceny były jeszcze lepsze: https://elektrowoz.pl/ladowarki/orl...do-22-grudnia-dc-186-22-zl-kwh-ac-135-zl-kwh/Orlen w promocjach letnio/feryjnych bije wszystkich, biorąc pod uwagę lokalizacje na trasach
W Tesli mam prawie pełnoekranowy kalkulator w przeglądarce. Przydaje się do obliczeń nawigacyjnych podczas jazdy (czy dojadę) oraz do wyliczenia ile razy więcej właśnie zaplacilem za 100km jazdy ws do ICE.Uroki elektryka. Aplikacje, karty, promocje. Dreszczyk emocji w gratisie.
Powinni jeszcze wgrać kalkulator na cały ekran.
Gdyby było można nie byłoby dyskusji.Jezu. A nie można tak po prostu naładować się i jechać? Przecież to jak ICE, ile wrzucisz, tyle wciągnie. Wrzucisz za stówkę, to "spali" za stówkę.
Najczęściej tak właśnie robię. Ale gdy ostatnio na niesamowicie szybkiej ładowarce 50kW od GW przekroczyłem 200PLN za pojedyncze ładowanie to coś w mnie pękło. Za identyczną ilość kWh na Orlenie zapłaciłbym jakieś 130PLN. Nie należę do Poznaniaków liczących każdy grosz, ale też nie lubię być dymanym na kasę. Bo tak to trzeba ująć - GW potrzebował podkręcić wyniki finansowe przed sprzedażą firmy to podkręcili.Jezu. A nie można tak po prostu naładować się i jechać? Przecież to jak ICE, ile wrzucisz, tyle wciągnie. Wrzucisz za stówkę, to "spali" za stówkę.
where is the fun in that? ;-DJezu. A nie można tak po prostu naładować się i jechać? Przecież to jak ICE, ile wrzucisz, tyle wciągnie. Wrzucisz za stówkę, to "spali" za stówkę.
Ok, fair enough.Najczęściej tak właśnie robię. Ale gdy ostatnio na niesamowicie szybkiej ładowarce 50kW od GW przekroczyłem 200PLN za pojedyncze ładowanie to coś w mnie pękło. Za identyczną ilość kWh na Orlenie zapłaciłbym jakieś 130PLN.
Nie wątpięwhere is the fun in that? ;-D
Cebula rządzi ;-D
Cieszę się, że będę głównie wokół komina się kręciłGdyby było można nie byłoby dyskusji.
[...]
I wyjedź tu bez kalkulatora![]()
Nie cebula tylko wzorowa cnota braku rozrzutności.where is the fun in that? ;-D
Cebula rządzi ;-D