Greenway ......... sieć która chce cały czas sobą absorbować użytkownika

Robur82

TM3 SR HL 24 Enyaq 80 23r
Ostrzeżenie za wulgaryzmy
Też tak macie? Skonfigurowane kiedyś konto, a te ****y znowu zabierają wam czas na siłę wciskają kwestionariusz z aktualizacją danych do wypełnienia. Na każdym kroku starają się absorbować sobą czas, spamują pocztę różnym akacjami marketingowymi, przejrzyj stos naszych stacji i zobacz może na 2óch czy 4ech gdzieś w dziurze dali 50gr rabatu od wywalonej ceny, a przy okazji posiedzisz 0,5 godziny i zobaczysz gdzie mamy stacje, może kiedyś podjedziesz? Albo wypełnij jakąś ankietę to damy ci 5kwh, ale żeby wbić ten kod to musisz najpierw wypełnić ponownie j.w.
Teraz jedziesz w trasę nie dość, że tracisz czas na dojazd do stacji ładowania, czas ładowanie, co chwila to trzeba robić zasięg 200km, to jeszcze jebiesz się z ponownym wypełnianiem ich kwestionariuszy i płacisz za jazdę elektykiem ładując na takich stacjach 2 x więcej niż jadąc dieslem Zajebiście interes.
Czy to u Słowaków norma, że tak podchodzą odrzucająco marketingiem do siebie, albo trafia to w mało ceniącego swój czas klienta. Chyba mają 1 uniwerek w Bratysławie i wszystkich managerów tak szkolą, bo polityka TMR też jest podobnie prymitywna.

solik

Pionier e-mobilności
mnie za kazdym razem wyloguje jak chce skorzystac z aplikacji, to jest niesamowite ze zarowno greenway jak i appka orlenu nie umieja utrzymac sesji dluzej niz miesiac

Robur82

TM3 SR HL 24 Enyaq 80 23r
Załóżmy w drogę elektrykiem namówisz starszą osobę ojca czy kogoś, podjeźdza na stację, którą mu wytyczyłeś i masz znów problem, musisz wszystko rzucić czym zajmujesz się i znów żyć greenwayem. Godzina z bani na telefonie po każdej ze stron.

lookash_c

Pionier e-mobilności
Dużo frustracji widzę - dla mnie niezrozumiałej, bo nie mam takich doświadczeń.

P.S. Używać wulgaryzmów w miejscach jak to nie wypada.

wojtkow

Pionier e-mobilności
Zamów sobie kartę rfid, ona się nie wylogowuje i zrezygnuj z treści marketingowych. Ja tam od Greenway dostaję tylko FV.

krzyss

Pionier e-mobilności
Ja tez uzywam karty, apki czasem zeby sie upewnic ze stacja nie jest partnerska.
Nie mam problemow z ich marketingiem, a 5kW to 10zl na ladowarce stojac sobie wypelnie.