Więcej niż do 3.. fakt. Ale niewiele więcej - te nowoczesne auta mają tak pościnane tyły, że są mało pakowneNo to popatrz na TMY, bo tam załadujesz więcej![]()
No z przeglądu mobile.de wychodzi, że poliftowa S z 2016-2017 to zaczyna się od 51-52k EUR (czasami z VAT, czasami bez) czyli na te 250k zł by się załapały.. jak na razie.No to niestety musisz popatrzeć na używki chyba, bo TMS są jeszcze droższe.
TMX średnio mi się pasuje, jest ciężki - jeździłem EQV ważącym 2,7t i wole auta ważące bliżej 2tZa taką kasę, to możesz popatrzeć na używane TMX - tam to może nawet ze 2-4 psy wejdąRzadko ale zdarza się TMX poniżej 270k w EU.
Ino, że taki zakup S to dla mnie zakup testowy (najchętniej to kupiłbym Teslę, która zewnętrznie i cenowo byłaby 3, a wewnętrznie S). Niech sobie będą prototypami, mimo wszystko jakoś jeżdżą już ładnych ileś latMoim zdaniem jak Ktoś koniecznie chce Tesle kupić, to raczej powinien w nowe modele celować. Te wszystkie S i X dostępne na rynku wtórnym to małoseryjna, a nawet na początku prototypowa produkcja była.