jarry
Zadomawiam się
W skrócie... https://www.miesiecznikdealer.pl/rynek/aktualnosci/od-dealera-do-agentaDla nie wtajemniczonych, co to oznacza?
W skrócie... https://www.miesiecznikdealer.pl/rynek/aktualnosci/od-dealera-do-agentaDla nie wtajemniczonych, co to oznacza?
Ja też stoję przed podobnym dylematem. Na mojej short liście były: Kia EV3, Renault Scenic E-Tech, Skoda Elroq, Hyundai Ioniq 5 i Tesla Model Y.
Z tesli zrezygnowałem po jeździe próbnej (przed lift, ale źle wspominam jazdę testówką). Dodatkowy minus zbiera u mnie za głupoty które wygaduje główny akcjonariusz, więc wypadła z mojego rankingu.
Wiem że to niepopularna opinia na tym forum, ale wg mnie zarówno Ioniq 5, czy Kia EV3 jak i Renault Scenic to lepsze auta. Zgodzę się że na papierze przegrywają, ale papier przyjmie wszystko, a po jazdach testowych, nawet gdyby Elon zachowywał się jak ten obecny, tylko że w negatywie, nie wybrałbym Tesli. Po prostu nie odpowiada mi ascetyzm wnętrza. Gabaryty też wykluczają to auto z zakładanego przed mnie modelu użytkowania (95% miasto, 5% trasa).ta mi się przypomniało …
na złość mamie [elonowi] odmrożę sobie uszy … czyt. Kupię gorszy samochód 🤣
brawo to się chwali
To po prostu zabawne … lepsze auta 😀Wiem że to niepopularna opinia na tym forum, ale wg mnie zarówno Ioniq 5, czy Kia EV3 jak i Renault Scenic to lepsze auta. Zgodzę się że na papierze przegrywają, ale papier przyjmie wszystko, a po jazdach testowych, nawet gdyby Elon zachowywał się jak ten obecny, tylko że w negatywie, nie wybrałbym Tesli. Po prostu nie odpowiada mi ascetyzm wnętrza. Gabaryty też wykluczają to auto z zakładanego przed mnie modelu użytkowania (95% miasto, 5% trasa).
Bardzo cenię siłę Twoich argumentów.To po prostu zabawne … lepsze auta 😀
👍Bardzo cenię siłę Twoich argumentów.
Jakie masz odczucia na temat tego materiału? Na zdjęciach bardziej mi się podoba niż ta nibyskóra, ale ciekawy jestem jak się będzie sprawdzał w eksploatacji na co dzień.Dżins na desce,
Jak dla mnie przyjemne wizualnie, ożywia wnętrze. Jak się sprawuje to nie wiem, pewnie trzeba to odkurzaczem traktowaćJakie masz odczucia na temat tego materiału? Na zdjęciach bardziej mi się podoba niż ta nibyskóra, ale ciekawy jestem jak się będzie sprawdzał w eksploatacji na co dzień.