Leapmotor T03 taniocha od Stellantis?

• Thread starter Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27
  • Start date
  • Tags
    None

Ev3

Pionier e-mobilności
Ja po ustawieniu fotela kierowcy pod siebie byłem w stanie usiąść sam za sobą.
A mam 185 cm wzrostu.
Chciałbym to zobaczyć.
No chyba że mega szczypiorek jesteś....

Kyniolus

Zadomawiam się
też uderzam do Krakowa, czy masz od nich jakąś ofertę?
niestety nie mam , rozmawiałem z Poznaniem z 2 tyg temu mieli sie odezwac ale cisza... z tego co wiem przyszło po pare szt samochodów do kazdej lokalizacji i na razie nie maja samochód pokazowych

Jobski

Fachowiec
Chciałbym to zobaczyć.
No chyba że mega szczypiorek jesteś....
Bynajmniej ;)
Nie mówię, że rozsiadłem się komfortowo ale nie musiałem się wciskać po prostu byłem w stanie zwyczajnie wsiąść i wysiąść

Ev3

Pionier e-mobilności
Bynajmniej ;)
Nie mówię, że rozsiadłem się komfortowo ale nie musiałem się wciskać po prostu byłem w stanie zwyczajnie wsiąść i wysiąść
No właśnie to chciałbym zobaczyć.
Ja mam podobne gabaryty, i w Zoe dałem radę na styk.
A toto jest rozmiarów Springa i o ponad 40 cm mniejsze od Zoe - to jest przepaść.

Do Springa owszem, wlezę do tyłu, ale nie za siebie.
Przedni fotel musi być mocno do przodu wysunięty.

bogdanp.popa

Nowy na Forum
Hej wszystkim, mam zamiar zakupić T03 w leasing, mam tylko 2 pytania, czy ktkolwiek jest może z łodzkiego, interesuje mnei obejrzeni auta i moze się chwile przjechac, w salonach nei ma opcji zroibć jazdy pokazowaj, trzeaba zakupić w ciemno, i druga sprawa jak wygląda realne zużycie pradu? Pozdrawiam

Rexsio

Nowy na Forum
Hej wszystkim, mam zamiar zakupić T03 w leasing, mam tylko 2 pytania, czy ktkolwiek jest może z łodzkiego, interesuje mnei obejrzeni auta i moze się chwile przjechac, w salonach nei ma opcji zroibć jazdy pokazowaj, trzeaba zakupić w ciemno, i druga sprawa jak wygląda realne zużycie pradu? Pozdrawiam
Pytasz czy ktoś w Łódzkim odebrał już auto czy tam dealer ma po prostu już auto demo?

Jobski

Fachowiec
W salonach nie ma jazd testowych, bo to auto wciąż nie ma homologacji i jeszcze nie ma zarejestrowanego żadnego egzemplarza w Polsce.