Mam rok, i zadowolenie jak po odbiorze.Jest jakiś wątek szczęśliwych zaraz po odbiorze? Bo ja nie mogę przestać się cieszyć z mojego modelu 3. Nawet kierunkowskazy na rondzie rano ogarnąłem i to 2 na 3 razy ;-)
Znałem ten samochód wcześniej, ale w codziennym życiu doceniam go jeszcze bardziej.
Mam rok przejechane, i RWD w zimie daje radę. A ta dopłata w moim przypadku, nigdy by się nie zwróciła dla większej baterii.W ogóle mam myśl, że biała RWD za 30 k zł mniej to dopiero okazja. Ale nie żałuję koloru, choć wybrała żona (sam byłem za Twoim - ultra red), większa bateria przy braku ładowania w domu to też spora zaleta (zwłaszcza trasa zimą).
W dobie obecnych wydarzeń politycznych nie modne jest się tym chwalić, więc nikt się nie wychylaJest jakiś wątek szczęśliwych zaraz po odbiorze? Bo ja nie mogę przestać się cieszyć z mojego modelu 3. Nawet kierunkowskazy na rondzie rano ogarnąłem i to 2 na 3 razy ;-)
Paaanie, ja na prostej jeździłem jak blondynka w bmwJest jakiś wątek szczęśliwych zaraz po odbiorze? Bo ja nie mogę przestać się cieszyć z mojego modelu 3. Nawet kierunkowskazy na rondzie rano ogarnąłem i to 2 na 3 razy ;-)
Całe szczęście, że zawsze miałem w poważaniu opinie większości. Odpowiem jak mój sąsiad, jak mu sąsiadka na wsi zwróciła uwagę, że goły chodzi po domu i przez brak firanek go widać: ja się nie mam czego wstydzić, a wnioskując po tym jak inni spuszczają wzrok, to najwyraźniej sami mają się czego wstydzićW dobie obecnych wydarzeń politycznych nie modne jest się tym chwalić, więc nikt się nie wychyla)
A myślisz, że dlaczego podgląda i ma żal? 😂Co do tego chodzenia nago po domu..,
Jak sąsiadce przeszkadza to niech przestanie podglądać 😉🤣