Dostawy I kw. 2025 roku

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025
Jest jakiś wątek szczęśliwych zaraz po odbiorze? Bo ja nie mogę przestać się cieszyć z mojego modelu 3. Nawet kierunkowskazy na rondzie rano ogarnąłem i to 2 na 3 razy ;-)

Znałem ten samochód wcześniej, ale w codziennym życiu doceniam go jeszcze bardziej.

inter

Pionier e-mobilności
Jest jakiś wątek szczęśliwych zaraz po odbiorze? Bo ja nie mogę przestać się cieszyć z mojego modelu 3. Nawet kierunkowskazy na rondzie rano ogarnąłem i to 2 na 3 razy ;-)

Znałem ten samochód wcześniej, ale w codziennym życiu doceniam go jeszcze bardziej.
Mam rok, i zadowolenie jak po odbiorze.

inter

Pionier e-mobilności
W ogóle mam myśl, że biała RWD za 30 k zł mniej to dopiero okazja. Ale nie żałuję koloru, choć wybrała żona (sam byłem za Twoim - ultra red), większa bateria przy braku ładowania w domu to też spora zaleta (zwłaszcza trasa zimą).
Mam rok przejechane, i RWD w zimie daje radę. A ta dopłata w moim przypadku, nigdy by się nie zwróciła dla większej baterii.

eimi

Pionier e-mobilności
W dobie obecnych wydarzeń politycznych nie modne jest się tym chwalić, więc nikt się nie wychyla ;))

umcus

Pionier e-mobilności
Paaanie, ja na prostej jeździłem jak blondynka w bmw ;) Zabieram się za wyprzedzanie, wrzucam prawy kierunek, wyprzedzam, wrzucam lewy kierunek i wracam na prawy pas ;) Na rondzie się poddałem i zjechałem bez kierunku. Ale po za tym było super :)

umcus

Pionier e-mobilności
W dobie obecnych wydarzeń politycznych nie modne jest się tym chwalić, więc nikt się nie wychyla ;))
Całe szczęście, że zawsze miałem w poważaniu opinie większości. Odpowiem jak mój sąsiad, jak mu sąsiadka na wsi zwróciła uwagę, że goły chodzi po domu i przez brak firanek go widać: ja się nie mam czego wstydzić, a wnioskując po tym jak inni spuszczają wzrok, to najwyraźniej sami mają się czego wstydzić ;)
Ps. moje poglądy polityczne można by podsumować "to skomplikowane", więc Tesla to będzie najmniejszy problem przy grillu ze znajomymi czy sąsiadami ;)

Najnowsze dyskusje