Dostawy Y Juniper - 2025

Jaceq

Pionier e-mobilności
Co do tych ustawień Autopilota. Strasznie to jest głupie i denerwujące, ale faktycznie nie ma możliwości ustawienia double click :/
Którą masz wersję softu?

PAIT

Fachowiec
Którą masz wersję softu?
Nie jestem pewny czy w aplikacji to mogę sprawdzić, jeśli to jest na dole w apce to mam taką informację o wersji: v12 (2024.44.58.3)

Swoją droga YouTube Music nie działa. Po zalogowaniu się nie uruchamiają się utwory. Zamiast tego „ błąd odtwarzania. Nieprawidłowy adres URL”.
Reset z rolek nie pomógł

Jaceq

Pionier e-mobilności
Na Tesla Motors Club ktoś podrzucił połowiczne rozwiązanie, żeby zrobić sobie dwa profile kierowcy i na jednym mieć ustawione AP, na drugim TACC. Wówczas można zmieniać tryb podczas jazdy, bez zatrzymywania, przechodząc na drugi profil. No ale po pierwsze jest do pokrętne, po drugie nie załatwia wszystkiego. Bo piszecie, że mając ustawione na AP i wychodząc z tego trybu przez np. przejęcie kierownicy auto nie przechodzi automatycznie na tempomat??

PAIT

Fachowiec
Na Tesla Motors Club ktoś podrzucił połowiczne rozwiązanie, żeby zrobić sobie dwa profile kierowcy i na jednym mieć ustawione AP, na drugim TACC. Wówczas można zmieniać tryb podczas jazdy, bez zatrzymywania, przechodząc na drugi profil. No ale po pierwsze jest do pokrętne, po drugie nie załatwia wszystkiego. Bo piszecie, że mając ustawione na AP i wychodząc z tego trybu przez np. przejęcie kierownicy auto nie przechodzi automatycznie na tempomat??

Emm.. nie dam sobie ręki uciąć, ale na 90% tak jest. Jak zmieniałem pas to auto po dezaktywacji AP zaczynało zwalniać.
Grubo coś zwalone jest..

Jaceq

Pionier e-mobilności
Emm.. nie dam sobie ręki uciąć, ale na 90% tak jest. Jak zmieniałem pas to auto po dezaktywacji AP zaczynało zwalniać.
Grubo coś zwalone jest..
Poczekajmy aż Ci się auto zaktualizuje do najnowszej wersji softu. Może to jest jakaś przejściowa wersja.. No i ten Apple Music też dziwne, że nie działa. Przestaw sobie preferencje dot. aktualizacji na "Zaawansowane" - wtedy potencjalnie wcześniej dostaniesz update.

krzyss

Pionier e-mobilności
Jeśli mam uwagi po odbiorze, to mogę je zgłosić przez 24h.
Wiecie gdzie to mogę zgłaszać? Po prostu na czacie w konwersacji od zamówienia?
Przez aplikacje jako zgloszenie na serwis.

PAIT

Fachowiec
image.jpg

image.jpg

Aktualne uwagi - na autostradzie lekko drży kierownica. Pewnie zgłoszę do kontroli wyważenia kół.
Na kierownicy nitka jest w nieprzyjemnym miejscu, a na dole wieńca, gdzie się kończy odstaje taka mała igiełka i w palec kłuje 😅

Ogólne spasowanie jest dobre. Wad lakierniczych żadnych nie znalazłem, ale auto jest mokre (wczoraj na odbiorze była ulewa).
W środku też wszytsko w porządku.

Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne.

Krk

Posiadacz elektryka
Gratulacje @PAIT

Do mnie chyba papiery do rejestracji dzisiaj przyjdą, bo przyszedł sms że kurier będzie a nic innego nie zamawiałem.

DHLem wam przyszły papiery?

Na wszelki wypadek zarezerwowałem termin w wydziale komunikacji na poniedziałek.