Dostawy Y Juniper - 2025

slow.sasquatch

Posiadacz elektryka
Mam właśnie dokładnie tak samo ustawione i o tym właśnie pisałem.. Więc co jest nieprawdą?

Obawiam się, że w nowym Y nie możesz ustawić aktywacji TACC jednym klikiem, a AP dwoma.
Albo masz aktywny AP - i tylko AP, bez możliwości używania TACC. Albo TACC i tylko TACC. Nie ma automatycznej degradacji z AP do TACC.

Jaceq

Pionier e-mobilności
Obawiam się, że w nowym Y nie możesz ustawić aktywacji TACC jednym klikiem, a AP dwoma.
Albo masz aktywny AP - i tylko AP, bez możliwości używania TACC. Albo TACC i tylko TACC. Nie ma automatycznej degradacji z AP do TACC.
Hmm no to by była faktycznie lipa.. Kto to tak wymyślił? Pewnie poprawią przy którymś kolejnym update (oby).

zlp

Pionier e-mobilności
Sterowanie > Autopilot > Aktywacja Autopilota i wybierz ustawienie Dwa kliknięcia.

U siebie to przestawiałem, bo na 1 kliknięcie miałem ustawionego autopilota zamiast tempomat.
Jestem na 99% pewien, że kolega tutaj właśnie ma ten problem. Wystarczy przestawić.

Last edited:

Krk

Posiadacz elektryka
Jeśli komuś skrypt nie działa, to trzeba zmienić:
APP_VERSION = '4.35.1-2745'
na
APP_VERSION = '4.42.5-3189'
Dzięki bo wczoraj mi nie działał,
teraz działa i Tesla ma na liczniku 1.33 km
ETA to Delivery Center: 2025-03-19T00:00:00 czyli tak jak na fakturze
co to jest? Vehicle Routing Location

umcus

Pionier e-mobilności
Sterowanie > Autopilot > Aktywacja Autopilota i wybierz ustawienie Dwa kliknięcia.

U siebie to przestawiałem, bo na 1 kliknięcie miałem ustawionego autopilota zamiast tempomat.
Jestem na 99% pewien, że kolega tutaj właśnie ma ten problem. Wystarczy przestawić.
Tak by wynikało z instrukcji:

1741884073930.png

Dzięki bo wczoraj mi nie działał,
teraz działa i Tesla ma na liczniku 1.33 km
U mnie jest 1,85 km.
ETA to Delivery Center: 2025-03-19T00:00:00 czyli tak jak na fakturze
co to jest? Vehicle Routing Location
Tego nie wiem właśnie.

Jaceq

Pionier e-mobilności

Dokładnie o to mi chodziło. Tylko tu piszą, że rzekomo nie ma tego ustawienia w TMY Juniper..

TomekK

Zadomawiam się
Dokładnie o to mi chodziło. Tylko tu piszą, że rzekomo nie ma tego ustawienia w TMY Juniper..
Na razie tego nie ma, ale instrukcja rzekomo dotyczy wersji oprogramowania: 2025.2, a mój wczoraj odebrany Juniper ma wersję 2024.44.58.3. Wczoraj zaktualizowany, bo odbierałem z jeszcze starszą wersją.