Dostawy Y Juniper - 2025

PAIT

Fachowiec
Dziękuję @umcus , jutro popróbuję.
Chociaż może nie trzeba będzie bo właśnie na osłodę po przegranej Liverpoolu przyszła ewiadomosc od Tesli z fakturą i VINem 😀
Data dostawy 19.03 to jest odbiór czy dopiero do salonu dotrze?
Ja miałem datę dostawy na fakturze na 6 marca, a odbieram jutro - 13 marca.
Lekką obsuwę zaliczyli.

umcus

Pionier e-mobilności
Dziękuję @umcus , jutro popróbuję.
Chociaż może nie trzeba będzie bo właśnie na osłodę po przegranej Liverpoolu przyszła ewiadomosc od Tesli z fakturą i VINem 😀
Data dostawy 19.03 to jest odbiór czy dopiero do salonu dotrze?
U mnie na FV jest 12, samochód ma być podobno 14, a odbiór 15 jeśli faktycznie 14 dojedzie.

slow.sasquatch

Posiadacz elektryka
Jak swojego dostaniecie, to prosimy o raport...

Czy można ustawić aktywację AP na "double-pull", i jeśli tak - czy po np. zmianie pasa następuje degradacja do TACC, czy kompletnie CC się wyłącza.

PAIT

Fachowiec
Jak swojego dostaniecie, to prosimy o raport...

Czy można ustawić aktywację AP na "double-pull", i jeśli tak - czy po np. zmianie pasa następuje degradacja do TACC, czy kompletnie CC się wyłącza.
Tak samo jak w Highlandzie. Możesz ustawić TACC na jedno kliknięcie rolki, a AP na double click. Po wyrwaniu prowadzenia od AP (zmieniając pas czy po prostu mocniej szarpiąc kierownicę jadąc tym samym pasem) degraduje Ci do TACC.

slow.sasquatch

Posiadacz elektryka
Tak samo jak w Highlandzie. Możesz ustawić TACC na jedno kliknięcie rolki, a AP na double click. Po wyrwaniu prowadzenia od AP (zmieniając pas czy po prostu mocniej szarpiąc kierownicę jadąc tym samym pasem) degraduje Ci do TACC.

Masz w ręku czy teoretyzujesz? Na discordzie S3XY są płacze, ze opcji nie ma.

PAIT

Fachowiec
Masz w ręku czy teoretyzujesz? Na discordzie S3XY są płacze, ze opcji nie ma.
Jeździłem demówką 2 tygodnie temu i mogłem ustawić AP na single click. Zrobiłem to i musiałem sie zatrzymać zeby zmienić bo nie moglem samego tempomatu włączyć xD
Jutro popołudniu jak nie zapomnę to dam znać.

umcus

Pionier e-mobilności
A u mnie firma rejestrująca samochodu od wtorku zarejestrować nie może, bo im brakuje jakiegoś papierku od leasingu. Miał dotrzeć na dziś, ale kurier nie odbiera telefonu, więc rejestracja przesunięta na jutro. No ciekawe, czy się wyrobią. Komedia :)