PAIT
Fachowiec
Moja biała AWD dojechała już do Ząbek i jutro rano będzie do odbioru.
Jak wcześniej auto jest gotowe niż zaplanowana wizyta odbioru to dzwonią / informują w aplikacji czy skąd wiesz o tym, że auto jest wcześniej?
Moja biała AWD dojechała już do Ząbek i jutro rano będzie do odbioru.
Sam przyspiesza po zdjęciu ograniczenia maksymalnie do wcześniej zadanej prędkości.sam nie przyśpiesza po zwiększeniu ograniczenia.
Ta funkcja jest trochę podstępna.Już miesiąc temu zamówiłem S3XY Buttonsy z commanderem, więc skorzystam z ich funkcji do dezaktywowania AP przy zbliżeniu się do prędkości 150km/h.
Zadzwonili, tak byłem z nimi dogadany, że jak dojedzie to się ze mną skontaktują.Jak wcześniej auto jest gotowe niż zaplanowana wizyta odbioru to dzwonią / informują w aplikacji czy skąd wiesz o tym, że auto jest wcześniej?
"ETA to Delivery Center" to szacowany czas przybycia do centrum dostawy (czyli salonu).żeby sprawdzić w ETA to Delivery Center to trzeba mieć już VIN?
Order ID: RN123XXXXXX | Status: BOOKED | Model: my | VIN: XP7YXXXXXXXXXXXXX
Reservation Date: 2025-02-21T17:12:37.726105
Delivery Window: Mar 2025
Vehicle Odometer: 4.425696 KM
Vehicle Routing Location: 15513
ETA to Delivery Center: 2025-03-11T00:00:00
Delivery Appointment: Wednesday 12 March at 10:30
Tesla Center Warszawa
334 Radzymińska
Ząbki, MAZOWIECKIE 05-091
Data dostawy na fakturze raczej nie jest wiarygodna. Planowaną datę dostarczenia do salonu zwrócić powinien ten skrypt a odebrać będziesz mógł w kolejnych dniach.Dziękuję @umcus , jutro popróbuję.
Chociaż może nie trzeba będzie bo właśnie na osłodę po przegranej Liverpoolu przyszła ewiadomosc od Tesli z fakturą i VINem 😀
Data dostawy 19.03 to jest odbiór czy dopiero do salonu dotrze?