Jaceq
Pionier e-mobilności
Którą masz wersję softu?Co do tych ustawień Autopilota. Strasznie to jest głupie i denerwujące, ale faktycznie nie ma możliwości ustawienia double click :/
Którą masz wersję softu?Co do tych ustawień Autopilota. Strasznie to jest głupie i denerwujące, ale faktycznie nie ma możliwości ustawienia double click :/
Nie jestem pewny czy w aplikacji to mogę sprawdzić, jeśli to jest na dole w apce to mam taką informację o wersji: v12 (2024.44.58.3)Którą masz wersję softu?
Nie jestem pewny czy w aplikacji to mogę sprawdzić, jeśli to jest na dole w apce to mam taką informację o wersji: v12 (2024.44.58.3)
Na Tesla Motors Club ktoś podrzucił połowiczne rozwiązanie, żeby zrobić sobie dwa profile kierowcy i na jednym mieć ustawione AP, na drugim TACC. Wówczas można zmieniać tryb podczas jazdy, bez zatrzymywania, przechodząc na drugi profil. No ale po pierwsze jest do pokrętne, po drugie nie załatwia wszystkiego. Bo piszecie, że mając ustawione na AP i wychodząc z tego trybu przez np. przejęcie kierownicy auto nie przechodzi automatycznie na tempomat??
Poczekajmy aż Ci się auto zaktualizuje do najnowszej wersji softu. Może to jest jakaś przejściowa wersja.. No i ten Apple Music też dziwne, że nie działa. Przestaw sobie preferencje dot. aktualizacji na "Zaawansowane" - wtedy potencjalnie wcześniej dostaniesz update.Emm.. nie dam sobie ręki uciąć, ale na 90% tak jest. Jak zmieniałem pas to auto po dezaktywacji AP zaczynało zwalniać.
Grubo coś zwalone jest..
Przez aplikacje jako zgloszenie na serwis.Jeśli mam uwagi po odbiorze, to mogę je zgłosić przez 24h.
Wiecie gdzie to mogę zgłaszać? Po prostu na czacie w konwersacji od zamówienia?