Rozwój SuC w Polsce

Bronek

Pionier e-mobilności
Osobówką przestałem zwiedzać i podróżować kilkanaście lat temu . Sporadycznie ok , raz na jakiś czas - czemu nie ? Ale jak na kilka dni to z kiblem...

Fajny byl uklad z przyczepą kempingową ale kampery wygrały.

kubatar

Pionier e-mobilności
No wiesz… trzeba bylo powiedziec to bym Ci to wyjezdzil… moze byc i do kochanki jak fajna.

Cala europa stala otworem jazda za darmoszke a tu taka strata… wieczorem napije sie gorzkiej herbaty…
Pisal nawet wiele razy. Ale nie zaproponował innemu skoro sam nie korzystał. Pies ogrodnika 🙂
P.S. chętnie zwiedziłbym Niemcy z darmowym przejazdem i spaniem 😄

Bronek

Pionier e-mobilności
Pisal nawet wiele razy. Ale nie zaproponował innemu skoro sam nie korzystał. Pies ogrodnika 🙂
P.S. chętnie zwiedziłbym Niemcy z darmowym przejazdem i spaniem 😄
To "pies ogrodnika " nasunelo mi a propos psa

Ku...że nie pomyślałem , dalbym samochód PSA , ale z żoną i se kurna jedździe w p du

Bronek

Pionier e-mobilności
Z psem i kotami śpię , żona z racji przyzwyczajenia z młodości jest traktowana jako "dochodząca" .
Taka rodzinka swingersów między rasowych , bo w gatunku ludzkim monogamiczna

PXL_20250101_000350076~2_copy_982x659.jpg

Last edited:

Jogur

Fachowiec
Współczuję. Mi się nie zdarzyło czekać dłużej, niż 5 minut, ale pewnie wszystko zależy od SuC. Interfejs w aucie ładnie pokazuje prognozowaną zajętość, więc widzę wcześniej, jak będzie.
Często na Kosto widać, że jest wolne 1/2/3 stanowiska, podjeżdżam - 4 zajęte + 2 auta w kolejce (a nie ma obcych aut tylko T)

Czasem podobnie się zdażyło w okolicach Monachium/Norymbergi; na mapie większość wolne ale pomimo informacji o kilku dojeżdżających autach jednak na miescu wszystko pozajmowane

Nie ma co psioczyć zanadto, wyobrażam sobie tych twardzieli sprzed 5-6 lat jak sobie radzili na SuC z Polski do Europy ;)

Jogur

Fachowiec
Często na Kosto widać, że jest wolne 1/2/3 stanowiska, podjeżdżam - 4 zajęte + 2 auta w kolejce (a nie ma obcych aut tylko T)

Czasem podobnie się zdażyło w okolicach Monachium/Norymbergi; na mapie większość wolne ale pomimo informacji o kilku dojeżdżających autach jednak na miescu wszystko pozajmowane

Nie ma co psioczyć zanadto, wyobrażam sobie tych twardzieli sprzed 5-6 lat jak sobie radzili na SuC z Polski do Europy ;)
no prosze, włąsnie taki efekt - od 5 minut nie ma nikogo na stanowisku obok a nawigacja cały czas raportuje czas oczekiwania 5min

1740476997730.png

Attachments

• 1740476981300.png
    1740476981300.png
    2,2 MB · Liczba wyświetleń: 3

eSUBA94

Posiadacz elektryka
wczoraj na prezentacji tesli za wyniki Q1 2025 pokazano taką mapkę
1742545925226.png
mapka jest zrobiona totalnie na wyjebcem islandia to wyspy a SuC nie przybywa w 2 pełne lata po stronie polskiej.... nawet koło podbiegunowe dostało na morzu SuC

daniel

Señor Meme Officer
wczoraj na prezentacji tesli za wyniki Q1 2025 pokazano taką mapkę
View attachment 26085
mapka jest zrobiona totalnie na wyjebcem islandia to wyspy a SuC nie przybywa w 2 pełne lata po stronie polskiej.... nawet koło podbiegunowe dostało na morzu SuC
Wygląda jabky te punkty unosiły się nad mapą. Jeszcze nie oglądałem prezentacji, ale widać, że cała Europa przesunięta jest w górę.