Pisal nawet wiele razy. Ale nie zaproponował innemu skoro sam nie korzystał. Pies ogrodnika 🙂No wiesz… trzeba bylo powiedziec to bym Ci to wyjezdzil… moze byc i do kochanki jak fajna.
Cala europa stala otworem jazda za darmoszke a tu taka strata… wieczorem napije sie gorzkiej herbaty…
To "pies ogrodnika " nasunelo mi a propos psaPisal nawet wiele razy. Ale nie zaproponował innemu skoro sam nie korzystał. Pies ogrodnika 🙂
P.S. chętnie zwiedziłbym Niemcy z darmowym przejazdem i spaniem 😄
A co zyjecie jak pies z kotem?😃To "pies ogrodnika " nasunelo mi a propos psa
Ku...że nie pomyślałem , dalbym samochód PSA , ale z żoną i se kurna jedździe w p du
Często na Kosto widać, że jest wolne 1/2/3 stanowiska, podjeżdżam - 4 zajęte + 2 auta w kolejce (a nie ma obcych aut tylko T)Współczuję. Mi się nie zdarzyło czekać dłużej, niż 5 minut, ale pewnie wszystko zależy od SuC. Interfejs w aucie ładnie pokazuje prognozowaną zajętość, więc widzę wcześniej, jak będzie.
no prosze, włąsnie taki efekt - od 5 minut nie ma nikogo na stanowisku obok a nawigacja cały czas raportuje czas oczekiwania 5minCzęsto na Kosto widać, że jest wolne 1/2/3 stanowiska, podjeżdżam - 4 zajęte + 2 auta w kolejce (a nie ma obcych aut tylko T)
Czasem podobnie się zdażyło w okolicach Monachium/Norymbergi; na mapie większość wolne ale pomimo informacji o kilku dojeżdżających autach jednak na miescu wszystko pozajmowane
Nie ma co psioczyć zanadto, wyobrażam sobie tych twardzieli sprzed 5-6 lat jak sobie radzili na SuC z Polski do Europy![]()
Dokładnie, bzdury pokazuje. Taki Ekoen potrafi pokazać od jakiego czasu zajęte, z jaką mocą się ładuje i jaki ma SoC.no prosze, włąsnie taki efekt - od 5 minut nie ma nikogo na stanowisku obok a nawigacja cały czas raportuje czas oczekiwania 5min
View attachment 25305
Wygląda jabky te punkty unosiły się nad mapą. Jeszcze nie oglądałem prezentacji, ale widać, że cała Europa przesunięta jest w górę.wczoraj na prezentacji tesli za wyniki Q1 2025 pokazano taką mapkę
View attachment 26085
mapka jest zrobiona totalnie na wyjebcem islandia to wyspy a SuC nie przybywa w 2 pełne lata po stronie polskiej.... nawet koło podbiegunowe dostało na morzu SuC