Tesla model 3 w 2025 roku - polityka przyszłość i ankieta

Jakie masz doświadczenia z ostatniego pół roku z posiadania Tesli

• Nigdy nie przydarzyła mi się nieprzyjemna sytuacja spowodowana tym że mam Tesle

Votes: 65 82,3%
  • Miałem kilka, niezbyt znaczących sytuacji, z których nic nie wynikło

Votes: 11 13,9%
  • Mi/mojemu bezpośredniemu znajomemu wydarzyło się coś poważniejszego

Votes: 3 3,8%

• Total voters
    79

AngryPearl

Nowy na Forum
Planowałem od dłuższego czasu zakup w leasing TM3 LR AWD, tak jak sam samochód mnie przekonuje, tak tematy polityczne w stanach, plus niepewność tego co kolejnego dnia Musk wymyśli, trochę wprowadza wątpliwości co do tego zakupu. Czytałem kilka innych wątków, ale że zazwyczaj ludzie piszą jak coś jest nie tak, zrobiłem ankietę. Chętnie poznam wasze zdanie czy stojąc teraz przed zakupem ponownie kupilibyście Tesle w obecnej sytuacji.

Ankieta zrobiłem żeby przynajmniej w jakimś małym stopniu potwierdzić, że nagłówki w internecie robią tylko sztuczne sensacje, przynajmniej mówiąc o Polsce

danielm

Pionier e-mobilności
tesla i Musk jest atakowany od zawsze, tyle że od wyborów w usa atakuje druga strona a ta która atakowała do tej pory teraz kupuje te auta. problem w tym że ta strona która atakuje obecnie jest znacznie bardziej niebezpieczna choć powodów nadal nie ma (są inne)

solik

Pionier e-mobilności
w naszym krajobrazie na parkingach jest tak duzo innych porzadanych eksponatow jak np E46 na glebie lub Maybach na tablicach UA ze na Tesle nikt nie zwraca uwage, nawet juz widok mu*zyna w biedronce nie wzbudza u nikogo zaskoczenia

pokrzyczeli, pojeczeli i po rewolucji - nie wzielo sie u nas znikad :)

danielm

Pionier e-mobilności
w naszym krajobrazie na parkingach jest tak duzo innych porzadanych eksponatow jak np E46 na glebie lub Maybach na tablicach UA ze na Tesle nikt nie zwraca uwage, nawet juz widok mu*zyna w biedronce nie wzbudza u nikogo zaskoczenia

pokrzyczeli, pojeczeli i po rewolucji - nie wzielo sie u nas znikad :)
obawiam się że my kilka lat za murzynami więc do nas dopiero to przyjdzie jak kaczka lub ten drugi powiedzą że Elon zły bo reasons

solik

Pionier e-mobilności
u nas decyduje przede wszystkim portfel a cala reszta komentarzy to wiekszosc ogranicza sie do przeklinania w internecie, ma to plusy

grissen

Zadomawiam się
Kupiłem Teslę i nie żałuję – kupiłbym jeszcze raz. Jedyne, czego się obawiam, to ludzi, którzy z nienawiści i braku rozumu mogliby mi ją zniszczyć. Na szczęście w Polsce na razie o takich przypadkach nie słychać i nie wydaje mi się, żeby aż tak miało to wpływ na polski ogródek.

Myślę, że to przejdzie jak bojkot LEROY MERLIN na początku wojny – wtedy wszyscy krzyczeli i jeździli do Castoramy, a dziś nikt już o tym nie pamięta. Media nakręcają, bo się klika, jak zawsze. 😏

pompon

Posiadacz elektryka
Myślę, że to przejdzie jak bojkot LEROY MERLIN na początku wojny – wtedy wszyscy krzyczeli i jeździli do Castoramy, a dziś nikt już o tym nie pamięta. Media nakręcają, bo się klika, jak zawsze. 😏

Ja cały czas tam nie kupuję, podobnie w Auchan.
Ale nie rzucam też kamieniami ani w sklepy, ani w tych którzy kupują ;)

Pytanie do dwóch (jak dotąd) osób, które zaznaczyły opcję "Mi/mojemu bezpośredniemu znajomemu wydarzyło się coś poważniejszego" - możecie opisać co się stało?

nabrU

Moderator
Z tym Auchan to jestem ciekaw czy tam się będziecie Teslami (i może też innymi EV) ładować jak się tam SuC pojawią czy też będziecie bojkotować :p