Tesla model 3 w 2025 roku - polityka przyszłość i ankieta

Jakie masz doświadczenia z ostatniego pół roku z posiadania Tesli

• Nigdy nie przydarzyła mi się nieprzyjemna sytuacja spowodowana tym że mam Tesle

Votes: 65 82,3%
  • Miałem kilka, niezbyt znaczących sytuacji, z których nic nie wynikło

Votes: 11 13,9%
  • Mi/mojemu bezpośredniemu znajomemu wydarzyło się coś poważniejszego

Votes: 3 3,8%

• Total voters
    79

umcus

Pionier e-mobilności
Jeśli jesteś zaślepionym fanem Tesli, to szerokości i radości z użytkowania! Ale nie wiem czy zauważyłeś, że konkurencja ma fajne opcje, jak dla mnie akurat ciekawsze i lepiej jeżdżące, lepiej wyglądające etc. Typu BMW i4, które cenowo zeszło w rejony TM3. Technologia i lepsza gwarancja? Zobacz BYD Seal. I tak dalej :)
i4 fajne. Wady już wszyscy opisali, na tą chwilę dalej wolę Teslę. Byd Seal - to kwestia gustu, ale o ile z zewnątrz jest fajny, o tyle środek do mnie nie nie przemawia nic a nic. Udziwniona kierownica i konsola z przyciskami, to zupełnie nie moja bajka. Dodatkowo mimo dużego akumulatora, zasięg nie powala. Sealion mi się nieco bardziej podoba, ale póki co chyba wolę eksperymenty Elona niż infotaiment Byda. Ale kto wie, może następny mój samochód to będzie chińczyk.

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025
Nie jestem wielkim fanem motoryzacji ale Tesla chodzi mi po głowie od długiego czasu. Byłem na trzech jazdach próbnych, na każdej banan nie schodził z gęby. Wcześniej nie mogłem sobie pozwolić na zakup, bo miałem ważniejsze wydatki, jak mieszkanie. I w końcu po latach pracy i mikroshotów dopaminowych gdy mijam na drodze jakąś Tesle mogę sobie na nia pozwolić. I w dupie mam teraz płacić za błędy tych na górze. Nic nikomu winien nie jestem ani krzywdy nie czynię. Wczoraj zamówiłem M3LR AWD, w dodatku czerwoną :D
Doskonały wybór. Sam tylko wszystkich przepraszam i mówię, że nie lubię Elona. Ale nic nie sprawia bym żałował wyboru, traktuję to jako koszt, który muszę ponieść by mieć tak genialny samochód.

chris89

Posiadacz elektryka
A mi nikt nie truje tyłka o Elona. Chyba mam normalnych znajomych, ale jakbym nie miał to bym zapytał czym jeżdżą. Na bank czymś co wyszło spod nazizmu więc niech się pałują. Co do Elona nie mam wyrobionego zdania aktualnie, jeszcze do niedawna bardzo go szanowałem, teraz patrzę po prostu w jakim kierunku to zmierza. Tak samo z Trumpem. Myślę, że mieli dość już tego zlewaczenia całego i pieprzenia o płonięciu planety, facetów w damskich szatniach i więzieniach i teraz robią radykalne porządki. Jak się skończy? Nie wiem. Wiem, że jest niezła nagonka na nich i pewnie większość to brednie. Wiem, że trzeba być niezłym przychlastem by niszczyć komuś Teslę, kiedy się samemu jeździ niemieckimi furami, chociaż te dzbany pewnie jeżdżą autobusami.

kamilthusz

Posiadacz elektryka
A mi nikt nie truje tyłka o Elona. Chyba mam normalnych znajomych, ale jakbym nie miał to bym zapytał czym jeżdżą. Na bank czymś co wyszło spod nazizmu więc niech się pałują. Co do Elona nie mam wyrobionego zdania aktualnie, jeszcze do niedawna bardzo go szanowałem, teraz patrzę po prostu w jakim kierunku to zmierza. Tak samo z Trumpem. Myślę, że mieli dość już tego zlewaczenia całego i pieprzenia o płonięciu planety, facetów w damskich szatniach i więzieniach i teraz robią radykalne porządki. Jak się skończy? Nie wiem. Wiem, że jest niezła nagonka na nich i pewnie większość to brednie. Wiem, że trzeba być niezłym przychlastem by niszczyć komuś Teslę, kiedy się samemu jeździ niemieckimi furami, chociaż te dzbany pewnie jeżdżą autobusami.
Z elonem to bardzo ciekawy temat. Po bezprecedensowej nagonce całego lewicowego establishmentu i troli, wnioskuję że musiał uderzyć tam gdzie boli najbardziej. Przecież te wszystkie brednie typu nie „kupuj tesl bo wstyd fascicar” i heilujacy faszysta elon nie biorą się znikąd . Nie wierzę, że ktoś może być na tyle głupi, żeby kolportować to za darmo. Nawet na naszym podwórku widać akcje typu przekaz dnia, kiedy 2137 kont wypisuje w tym samym czasie copy paste te same absurdy. Do tego presja rynkowo medialna w skali globalnej. Śmieszne jest to, jak w mgnieniu oka, z boga stał się celem nr 1, chyba jeszcze bardziej niż trump.

Jeffero

Zadomawiam się
Szybko zeszły, potwierdzam :) Wystarczy wziąć jazdę próbną i myślę, że wiele osób się zakocha. Mnie ten samochód się bardzo podoba, czuć geny BMW. Dla mnie jeśli ktoś mówi, że kierunkowskazy jako przyciski są super albo że te klamki czy wystające ranty felg też są super w tesli, no to nie wiem… ja tego nie rozumiem 💁‍♂️
Kierunkowskazy jako przyciski są super, 2 tyg ostatnio jeździłem wynajmowanym autem i strasznie mnie irytowała dźwignia. A przyciski są zawsze pod kciukiem.

kamilthusz

Posiadacz elektryka
Kierunkowskazy jako przyciski są super, 2 tyg ostatnio jeździłem wynajmowanym autem i strasznie mnie irytowała dźwignia. A przyciski są zawsze pod kciukiem.
Też się przyzwyczaiłem, w testowym nowym Y mrugałem długimi albo włączałem wycieraczki odruchowo. Jak już się uparli na dźwignię, to mogli zdublować z przyciskami.

Bronek

Pionier e-mobilności
Też się przyzwyczaiłem, w testowym nowym Y mrugałem długimi albo włączałem wycieraczki odruchowo. Jak już się uparli na dźwignię, to mogli zdublować z przyciskami.
Obie opcje na raz są super (używam 80 do 20% na korzyść przyciskow). Da się w starszych to zrobić dodajac wajchy a tu jedynie przez s3xy