nabrU
Moderator
Była duża akcja z kamerami, a tesla bez nich to samochód bez sensu, ale już jest to przeszłością.
Możesz jaśniej, bo kompletnie nie rozumiem co chciałeś przekazać wyżej.
Była duża akcja z kamerami, a tesla bez nich to samochód bez sensu, ale już jest to przeszłością.
Chyba chodziło o akcje serwisową TM3 pod koniec zeszłego roku, gdzie potrzeba była wymiana całego komputera, bo zwarcie się robiło na nim, co skutkowało m.in. brakiem obrazu z kamerMożesz jaśniej, bo kompletnie nie rozumiem co chciałeś przekazać wyżej.
Z tym Auchan to jestem ciekaw czy tam się będziecie Teslami (i może też innymi EV) ładować jak się tam SuC pojawią czy też będziecie bojkotować![]()
Jeśli jesteś zaślepionym fanem Tesli, to szerokości i radości z użytkowania! Ale nie wiem czy zauważyłeś, że konkurencja ma fajne opcje, jak dla mnie akurat ciekawsze i lepiej jeżdżące, lepiej wyglądające etc. Typu BMW i4, które cenowo zeszło w rejony TM3. Technologia i lepsza gwarancja? Zobacz BYD Seal. I tak dalejNie jestem wielkim fanem motoryzacji ale Tesla chodzi mi po głowie od długiego czasu. Byłem na trzech jazdach próbnych, na każdej banan nie schodził z gęby. Wcześniej nie mogłem sobie pozwolić na zakup, bo miałem ważniejsze wydatki, jak mieszkanie. I w końcu po latach pracy i mikroshotów dopaminowych gdy mijam na drodze jakąś Tesle mogę sobie na nia pozwolić. I w dupie mam teraz płacić za błędy tych na górze. Nic nikomu winien nie jestem ani krzywdy nie czynię. Wczoraj zamówiłem M3LR AWD, w dodatku czerwoną![]()
Typu BMW i4, które cenowo zeszło w rejony TM3
Technologia i lepsza gwarancja? Zobacz BYD Seal
Teslę mam, a w Auchan nie kupuję i nie będęZ tym Auchan to jestem ciekaw czy tam się będziecie Teslami (i może też innymi EV) ładować jak się tam SuC pojawią czy też będziecie bojkotować![]()
Pokazałem alternatywy, dla mnie ciekawsze z wielu powodów. Ale dlaczego to dla Ciebie „obrzydzanie”? Wszyscy mają być fanboyami elona? No sorry…. Dla mnie po prostu i4 dużo lepiej wygląda, dużo lepiej się prowadzi, ma dużo lepszą obsługę wewnątrz - dla mnie klamki TM3 i kierunkowskazy plus przód/tyl to nieporozumienie. BYD ma 800V, lepszą technologię baterii, lepsze wymoczenie i lepszą gwarancję. To są przecież fakty. Subiektywnie każdy może mieć swoje zdanie i ja to szanuję, każdy wybiera pod siebie, to jest piękne i nie wymuszaj na wszystkich zakochania w teslach, których jakość np zawieszanie (w tym trwałość) też są takie sobie…zeby miec odpowiednik M3LR w i4 to trzeba jednak sporo wiecej wydac, dochodza do tego obowiazkowe przeglady.. a dodaj jeszcze swiatla adaptacyjne, wentylacje fotel
a zwlaszcza system multimedialny i zuzycie energii za cene modelu 3
TM3 HL to nadal dobry samochod z wlasna, dzialajaca i najtansza siecia ladowarek i obrzydzanie go powolujac sie na konkurencje tego nie zmieni
dla mnie
Ale dlaczego to dla Ciebie „obrzydzanie”?
Pokazałem alternatywy, dla mnie ciekawsze z wielu powodów.
i nie wymuszaj na wszystkich zakochania w teslach, których jakość np zawieszanie (w tym trwałość) też są takie sobie…