Dostawy Y Juniper - 2025

Jaceq

Pionier e-mobilności
Mi się wydaje, że ING wychodzi taniej.
Wszystko zależy.. od momentu w czasie (czyli kto aktualnie potrzebuje mieć lepszy wynik), od handlowca, od umiejętności negocjacyjnych zamawiającego, od parametrów oferty, od.. jeszcze wielu rzeczy. Każdy własnego excela ogarnia sam - nie ucieknie się od tego jeśli chce się wybrać najkorzystniejszą ofertę.

CyanAppl16

Posiadacz elektryka
Wszystko zależy.. od momentu w czasie (czyli kto aktualnie potrzebuje mieć lepszy wynik), od handlowca, od umiejętności negocjacyjnych zamawiającego, od parametrów oferty, od.. jeszcze wielu rzeczy. Każdy własnego excela ogarnia sam - nie ucieknie się od tego jeśli chce się wybrać najkorzystniejszą ofertę.
Oczywiście, ja tylko porównuję to co jest na stronie Tesli :)

umcus

Pionier e-mobilności
Ktoś zgłaszał jakieś niedoróbki przez apkę? Ciekawe, kiedy się odezwą.

Tymczasem update po gruntownym umyciu samochodu:
2) porysowany czarny plastik na tylnym kołem
Doszedł jeszcze z drugiej strony plastik, z taką porządniejszą rysą - ciekawe, że wcześniej tego nie było widać, chyba potraktowali to jakimś środkiem, ale środek nie przetrwał porządnego mycia.
3) zacieki na listwie na tylnej klapie (tej od której odbija się światło led) - detailer jeszcze umyje i zobaczy czy zejdzie
Uff, listwa po umyciu okazała się bez zarzutu.

Natomiast doszły jeszcze dwa odpryski na łuku nad oknami. Zgłosiłem, aczkolwiek detailer powiedział, że to ogarnie we własnym zakresie.