Muskizmy - czyli co Elon dzisiaj powiedział

Makus

Pionier e-mobilności
Weszliśmy w nową erę dezinformacji z drzwiami, pomyślałem, że warto podzielić się niektórymi ze złotych myśli Elona. Może powstanie kronika upadku, nie wiem tylko czy Elona czy Demokracji czy „tylko” USA.

Mądrość na dziś - Elon twierdzi, że USAID, organizacja pomocowa która pomagała w wielu biednych krajach zwalczać głód, leczyć uchodźców, etc. fundowała stworzenie COVID-19.

Attachments

• IMG_2511.jpeg
    IMG_2511.jpeg
    197,1 KB · Liczba wyświetleń: 169
  • IMG_2512.jpeg
    IMG_2512.jpeg
    81,3 KB · Liczba wyświetleń: 166

mALEK

Pionier e-mobilności
a ja sie przyznam, ze zdarzalo mi sie glosowac "just4fun". cyrk jak cyrk, ale zawsze milo nowego klauna na scenie zobaczyc ;) np. taki korwin :D ile ten czlowiek radochy mi sprawia :D wiem, wiem, wybory to powazna sprawa, nasz obowiazk itd itp. ale...czasami nie moge sie postrzymac ;)

Runior

Zadomawiam się
a ja sie przyznam, ze zdarzalo mi sie glosowac "just4fun". cyrk jak cyrk, ale zawsze milo nowego klauna na scenie zobaczyc ;) np. taki korwin :D ile ten czlowiek radochy mi sprawia :D wiem, wiem, wybory to powazna sprawa, nasz obowiazk itd itp. ale...czasami nie moge sie postrzymac ;)
Podpisuję się rękami i nogami. Jeśli ktoś posiada podstawową wiedzę o ustroju Polski, to wie, że nawet wybór największego błazna na prezydenta wiele nie zmieni. Pewnie dlatego w USA wybory prezydenckie są pośrednie...

Piotrek_Sl

Posiadacz elektryka
Podpisuję się rękami i nogami. Jeśli ktoś posiada podstawową wiedzę o ustroju Polski, to wie, że nawet wybór największego błazna na prezydenta wiele nie zmieni. Pewnie dlatego w USA wybory prezydenckie są pośrednie...
No właśnie ostatnie lata nam dowodza, że jest odwrotnie...

Makus

Pionier e-mobilności
Jeśli ktoś jednak posiada ponadpodstawową wiedzę, to wie, ile klaun-prezydent poprawi zmienić, napsuć, zablokować.

pawel pawel

Zadomawiam się
Jeśli ktoś jednak posiada ponadpodstawową wiedzę, to wie, ile klaun-prezydent poprawi zmienić, napsuć, zablokować.
Popieram. Gdyby jednego z nich słuchano w 2008 roku, nie byłoby 2014 na Ukrainie i nie byłoby ataku z 2022 r. Dlatego nigdy więcej nie zagłosuje na nikogo z poza tej formacji. To jest za poważna sprawa by głosować na jakiegoś klauna Z drugiej strony dzisiejsze media potrafią z każdego zrobić idiotę. Przykład to ten Prezydent o którym piszę

Makus

Pionier e-mobilności
Popieram. Gdyby jednego z nich słuchano w 2008 roku, nie byłoby 2014 na Ukrainie i nie byłoby ataku z 2022 r. Dlatego nigdy więcej nie zagłosuje na nikogo z poza tej formacji. To jest za poważna sprawa by głosować na jakiegoś klauna Z drugiej strony dzisiejsze media potrafią z każdego zrobić idiotę. Przykład to ten Prezydent o którym piszę
To sie zdecyduj, czy głosujesz na człowieka czy na formację. Bo formacja o której mówisz już dawno odeszła od tego co mówił i prezentował człowiek o którym mówisz.

Piotrek_Sl

Posiadacz elektryka
"Nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne".
I takich ludzi potrzebują.