Muskizmy - czyli co Elon dzisiaj powiedział

Makus

Pionier e-mobilności
Weszliśmy w nową erę dezinformacji z drzwiami, pomyślałem, że warto podzielić się niektórymi ze złotych myśli Elona. Może powstanie kronika upadku, nie wiem tylko czy Elona czy Demokracji czy „tylko” USA.

Mądrość na dziś - Elon twierdzi, że USAID, organizacja pomocowa która pomagała w wielu biednych krajach zwalczać głód, leczyć uchodźców, etc. fundowała stworzenie COVID-19.

Attachments

• IMG_2511.jpeg
    IMG_2511.jpeg
    197,1 KB · Liczba wyświetleń: 168
  • IMG_2512.jpeg
    IMG_2512.jpeg
    81,3 KB · Liczba wyświetleń: 165

pawel pawel

Zadomawiam się
To sie zdecyduj, czy głosujesz na człowieka czy na formację. Bo formacja o której mówisz już dawno odeszła od tego co mówił i prezentował człowiek o którym mówisz.
Nie zauważyłem by tak było.... no chyba, że kupujesz te brednie o tym że kradli bo kupowali wozy strażackie i garnki dla KGW. Masz przykład Red is bet i zeznania. Gnoją gościa, Stanowski się cieszy ( wyjątkowa kreatura) i nic tam nie ma. Dwie wieże, radzę pooglądać TV24 i ich reportaż. Jedyne przestępstwo Kaczora to to że chciał FV....

Makus

Pionier e-mobilności
Nie zauważyłem by tak było.... no chyba, że kupujesz te brednie o tym że kradli bo kupowali wozy strażackie i garnki dla KGW. Masz przykład Red is bet i zeznania. Gnoją gościa, Stanowski się cieszy ( wyjątkowa kreatura) i nic tam nie ma. Dwie wieże, radzę pooglądać TV24 i ich reportaż. Jedyne przestępstwo Kaczora to to że chciał FV....
To jeszcze jestem ciekaw jak propagandowo odkręcisz głosowanie wraz z konfederacją przeciwko tarczy wschód 😆

daniel

Señor Meme Officer
Last edited:

pawel pawel

Zadomawiam się
To jeszcze jestem ciekaw jak propagandowo odkręcisz głosowanie wraz z konfederacją przeciwko tarczy wschód 😆
Podstawą bezpieczeństwa Polski są USA. Cokolwiek przeciw USA i próba wypchnięcia ich z Polski zasługuje na uwalenie. UE militarnie nie znaczy dzisiaj nic. Mają zrobić to co im powiedział Trump nie 0.5% PKB na obronność a min 3.

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Polećcie solidne źródła informacji o polityce, które nie wymagają sprawdzania każdego artykułu, czy to informacja, opinia, prawda czy gównoprawda. Idealnie, gdyby poruszane tematy prezentowały różne punkty widzenia. Niekoniecznie po polsku

Ja potrafię polecić tylko defence24 za solidną przewagę faktów i analiz nad opiniami

pawel pawel

Zadomawiam się
Polećcie solidne źródła informacji o polityce, które nie wymagają sprawdzania każdego artykułu, czy to informacja, opinia, prawda czy gównoprawda. Idealnie, gdyby poruszane tematy prezentowały różne punkty widzenia. Niekoniecznie po polsku

Ja potrafię polecić tylko defence24 za solidną przewagę faktów i analiz nad opiniami
Polecam każde źródło i zweryfikować to z otoczeniem. Nie ma mediów nizaangażowanych. Jeżeli to zastosujesz nikt nie przekona Cię że kupno wozu strażackiego dla OSP to kradzież. Pieniądze na to pochodziły z odzysku od mafii VATowskiej.

Piotrek_Sl

Posiadacz elektryka

Generalnie to nie ma obiektywnych źródeł, trzeba sobie różne sprawdzać. Ostatnio jest duże ciśnienie na straszenie ludzi, żeby wycisnąć jak najwięcej kasy na zakupy sprzętu wojskowego, najlepiej w usa. Różni emerytowani wojskowi, tłumaczą, że już za chwilę Putin będzie pod Warszawą.
Dla mnie to dziwne, że Rosjanie nie dają rady w Ukrainie, ale zaraz cały Zachód rozjadą. Choć z drugiej strony wydawało mi się bez sensu, żeby atakowali Ukrainę, a jednak...

pawel pawel

Zadomawiam się

Jeszcze jedno. Jak masz do czynienia z kimś kto nie ogląda TVN czy z drugiej strony Republiki, nie dyskutuj z nim. To jest idiota podany skrajnej manipulacji a moim zdaniem powinien być pozbawiony praw wyborczych 😀